Akvariumai
Gal kam reikia įdėjos, ar postūmio ... Kažkaip šiaip, vartau-vartau, pagalvojau, ką aš čia vienas "seilėjuos", tegul ir kiti "pavarvina"... gal kas sudurniuos, mažum kažką pakeistį užsimanys, žodžiu va :
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
-
MariusL - Pranešimai: 285
- Augintiniai:
Nu sakykim jei parastas ciklidinis akvariumas nera jis brangus jei tokio nori kaip foto tai tenka jau investuoti nemazai pinigu aisku ne jurinio akvariumo kastai,bet
-
MariusL - Pranešimai: 285
- Augintiniai:
Sveikos ir sveiki
Ketvirtadienį iškėliau visas turimas žuvytes, išmečiau beveik visus augalus (buvo apėję barzda, o barzdos nuvalymas buvo tik laikinai padedantis sprendimas), pakeičiau gruntą į baltą, priklijavau juodą foną, įsodinau likusią valisneriją. Jau kitą dieną gavau valisnerijos, java samanos (ją siūlu pririšau prie turimos šakos), nemažą kriptokoriną. Žodžiu, kardinaliai pakeičiau vaizdą. Kadangi kriptokorina buvo per didelė mano akvariumui, padovanojau kitam žmogui. Per savaitę laiko gavau dar šiek tiek augalų ir dar gavau siuntinį iš aquauga.lt . Apsodinau akvariumą ir va kaip pasikeitė vaizdas. Pirma foto daryta penktadienį, antra šiandien:
Ketvirtadienį iškėliau visas turimas žuvytes, išmečiau beveik visus augalus (buvo apėję barzda, o barzdos nuvalymas buvo tik laikinai padedantis sprendimas), pakeičiau gruntą į baltą, priklijavau juodą foną, įsodinau likusią valisneriją. Jau kitą dieną gavau valisnerijos, java samanos (ją siūlu pririšau prie turimos šakos), nemažą kriptokoriną. Žodžiu, kardinaliai pakeičiau vaizdą. Kadangi kriptokorina buvo per didelė mano akvariumui, padovanojau kitam žmogui. Per savaitę laiko gavau dar šiek tiek augalų ir dar gavau siuntinį iš aquauga.lt . Apsodinau akvariumą ir va kaip pasikeitė vaizdas. Pirma foto daryta penktadienį, antra šiandien:
- faustina
- Augintiniai:
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 11 svečių