Šunys
-
Zitlali - Pranešimai: 395
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Buvom vet. klinikoje, tai davė tokio tepaliuko (antibiotikas) Fucidin berods vadinasi. Tai žmonių vaistas, bet puikiai tinka ir šituo atveju. Tepasi ant žaizdų.
O čia pirmą kartą mūsų banguotukai atskrido prie Blankos narvo. Nu jau visai išdrąsėjo. Visai jos nebijo. Beje, tuo metu aš tvarkiau jų narvą (ploviau vonioje), tai jie tur būt nusprendė okupuoti didesnį
Beliko tik aiškinti Blankai, kad šitų dviejų klounų griebti negalima.
O čia pirmą kartą mūsų banguotukai atskrido prie Blankos narvo. Nu jau visai išdrąsėjo. Visai jos nebijo. Beje, tuo metu aš tvarkiau jų narvą (ploviau vonioje), tai jie tur būt nusprendė okupuoti didesnį
Beliko tik aiškinti Blankai, kad šitų dviejų klounų griebti negalima.
-
Ilona - Pranešimai: 697
O kodel tu ja narve laikai?
Del peroksido,kazkada daktaras aiskino man(aisku dbr visko tiksliai nepasakysiu),kad peroksidas isvalo zaizda,bet marina audinius,todel zaizda sunkiau traukiasi,o jei kokia gilesne,gali isvis neuzsitraukt.Mano suniui buvo atplyses penktasis pirstas(berods taip jis vadinasi tas kur auksciau yra) ir nepatare plaut su peroksidu.Dejau milteliu Beneocin (berods taip vadinasi) ir labai greit uztrauke zaizda ir viskas sugijo.
Del peroksido,kazkada daktaras aiskino man(aisku dbr visko tiksliai nepasakysiu),kad peroksidas isvalo zaizda,bet marina audinius,todel zaizda sunkiau traukiasi,o jei kokia gilesne,gali isvis neuzsitraukt.Mano suniui buvo atplyses penktasis pirstas(berods taip jis vadinasi tas kur auksciau yra) ir nepatare plaut su peroksidu.Dejau milteliu Beneocin (berods taip vadinasi) ir labai greit uztrauke zaizda ir viskas sugijo.
-
Forinta - Pranešimai: 842
gražiai atrodo papūgėlės ant narvo, bet jau Blankos žvilgsnis tai nieok gero joms nežada Paukščiai ir šuo sugyventi gali, bet atsargiai - šuo ir bežaisdamas juos sužaloti ar nugalabyti gali. O papūgėlės tai tikrai lįs prie Blankos.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių