Akvariumai
As tai nematau tame jokiu problemu, pas drauge gupijos kas menesi po 20-50 atveda mailiaus, ji atskiria i atskira akvariumuka ir jie ten gyvena kol uzauga o kur toliau dejo tai nezinau, prasiau kad man paliktu, kai grisiu paimsiu kelis, o kitu likimo nezinau, bet kiek zinau dbr turi du akvas
-
Forinta - Pranešimai: 842
Būtent-kur ji dėjo kai visi išgyvenę užaugo? Tarkim, iš pirmo vedimo (40-50 mailiaus) pasidarė dar vieną akvą. Bet žuvys veda ne viena kartą. Tai kaskart akvom apsikraut? Nerealu. Tikrai nežinočiau ką daryt jei pas mane būtų tokia problema. Nepageidauju kad pas mane žuvys veistūsi. Žinoma pas mane akva mažiukas, tai norimų žuvų ir nenusipirksiu. Bet va pvz. su neonais jokių problemų-vanduo kietas, ir jie nesiveisia. Problema jau atkrinta. O didelėj akvoj tai norėčiau ir skaliarų, ir šamų galbūt kokių nors kitokių nei corydoras (nors nežinau kaip šitie veisiasi-lengvai ar irgi reikia kažkokių sąlygų kaip neonams), dar visokių žuvyčių matau gražių. O ir tos gyvavedės man labai patinka. Bet su gyvavedėm tai neįsivaizduoju ką reikėtų daryt kad nesiveistų. Sakyčiau laikyt būrelį patinų. Bet ar jie tarpusavy nesipeštų?
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Taip, aš suprantu kad jei mailiaus nešert-jis išdvės. Suprantu ir kad kaimynai akvoje jį mielai suės. Bet man gaila. Visgi gyvybė. Visada stengiuosi kad jie išgyventų Todėl ir problema. Geriau kai nesiveisia. O dėl parduotuvių, tai perkant žuvis vienoj-kitoj parduotuvėj yra tekę girdėt pardavėjos pokalbį su vienu-kitu tokiu siūlytoju. Pas žmogų prisiveisė, norėjo susitart su parduotuve. Buvo kategoriškas "ne". Sako mes turim savo tiekėjus, ir iš jų perkam. Iš žmonių nesuperkam. Vienas žmogus tai visai net už dyką siūlino-atrodo gupijas. Tik kad paimtų. Neėmė.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 11 svečių