Voragyviai
- Blondi
- Augintiniai:
Turiu paukštėdą.Ir šiaip zoologijos muziejuje gyvajam kampelyje teko padėti prižiūrėti gyvūnus, tarp jų ir vorus.
-
dzine - Pranešimai: 690
- Augintiniai:
- Blondi
- Augintiniai:
-
dzine - Pranešimai: 690
- Augintiniai:
tokius jau gyvai esu mačiusi pasižiūrėti parduotuvėje jie fainučiai man bet ne daugiau...vis ta baimė...
- Blondi
- Augintiniai:
Kas cia per fruktas rase tai patyliu gal tu neskleisk tokiu nesamoniu vietoj taves as jau slepciausis po lapais visu pirma su paukstedomis reikia elgtis tikrai atsargiai nes yra tikrai pavojingu rusiu pvz: haplopelma lividium jei igeltu gali ir paralyzius istikti,su sitais gyvunais reikia elgtis tikrai apdairiai tai ne kaciukas,ir ne suniukas jie nemegsta buti ant ranku ir gali pradeti leisti elerginius plaukelius esancius ant ju pilvelio.Imti ant ranku kai kurias paukstedas tikrai pavojinga nes daugelis rusiu yra tikrai agresyvios ir greitos (ypac senojo pasaulio paukstedos) nesuprantu kas cia per kvailys galejo taip pararyti Kai kurias paukstedas yra tikrai sudetinga laikyti cia ne ziurkenas!
-
pauliniuka - Pranešimai: 64
pati ne vienus metus laikau siuos gyvunelius ,o pradejau labai idomiai kaimynes uzsimine ir kaskaip galvojau reikia isbandyt kaska naujo,nors ir labai bijojau voru...kai isigyjau maziuka b.smithi savaite laiko nemiegojau paskui pripratau kaskaip issidrasinau paimti i rankas...taip viskas ir prasidejo uzsikreciau egzotu manija dabar pas mane ne vienas voriukas ar skorpukas
-
pauliniuka - Pranešimai: 64
- Blondi
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 24 svečių