Graužikai
na ka padarysi visiem laikas ateina... tuolabiau kad ziurkutes trumpai gyvena.. pries tai kur turejau tai auglys isaugo, opa atsivere teko uzmigdyt kad nesikankintu.. labai daznai pateles kamuoja augliai nes senstant pieno liaukos sutrinka, patinai ilgiau datraukia.. turejau ir patinuka dar mazyti atidave leisgyvi, gydziau ,vaistus leidau ir pasveiko, tai draugei ipirsau nes neleido tevukai poreles laikyti uztat galiu matyt ji ir aplankyti
- Prikabinti failai
-
- stai manoji balta ir isgelbetasis jau dydelis patsas :)
- 00.jpg (57.98 KiB) Peržiūrėta 1667 kartus(ų)
-
TEJA - Pranešimai: 156
- Augintiniai:
ta baltutė tai šakės mano lygiai tokia pat buvo, o dabar turėsiu tą, šalia baltos tokios spalvos. Mes norim visgi patelės 3 metus gyveno mano berods.
-
MetuArbata - Pranešimai: 276
moirmoji vis dviaju matu isgyveno ir kazkur apie tris buvo, o sitai dar dviaju nera :( gal pavyks pagydit, dabar dieta paskirta, maudynes... kailiuko liga kazkokia, nieziai, daug zaizdeliu ir jas vis kasos, jau ir plikt pradejo.. gaila..
pas patinelius labai kiausiukai nagrazus, todel daznai pateles augina mano mamai ptinai nepatinka
pas patinelius labai kiausiukai nagrazus, todel daznai pateles augina mano mamai ptinai nepatinka
- Prikabinti failai
-
- 001.jpg (24.05 KiB) Peržiūrėta 1659 kartus(ų)
-
- Augintiniai:
-
manoji ir ta pati sako, nors beveik tos peles nemato apskritai ji nenorejo zures, bt priprato, pirma ir i rankas paimdavo pasidziaukti, bet dabar kazkaip visai nekontaktuoja
-
- Augintiniai:
jetau kaip fainai kaip man jie patinka uhh sveikinu
snd savaja ismaudziau, vaistukais istepiau ta nos normalei dabar ilsis, nekankina niezulus, nes visa nakti davesi, ne is kambario narveli turejau isnesti.. truputi rankos padraskytos po maudyniu, bet svarvu mano paliukui geliau
auginau as ir ziurkeiuku ir ne viena, bet man kazkaip su jai nesiseke, nei vienas metu nesulauke.. galbut as dal per maza buvau, kad galeciau rupintis pakankamai gerai, nors gyvuniuku troskimas nezmoniskas buvo
snd savaja ismaudziau, vaistukais istepiau ta nos normalei dabar ilsis, nekankina niezulus, nes visa nakti davesi, ne is kambario narveli turejau isnesti.. truputi rankos padraskytos po maudyniu, bet svarvu mano paliukui geliau
auginau as ir ziurkeiuku ir ne viena, bet man kazkaip su jai nesiseke, nei vienas metu nesulauke.. galbut as dal per maza buvau, kad galeciau rupintis pakankamai gerai, nors gyvuniuku troskimas nezmoniskas buvo
-
- Augintiniai:
Rūpinies žiurkute, viskas bus gerai
gerai dar tiek, kad jos sesutė bus atiduota mano buvusei klasiokei iki jos metras nuo buto. Galės susieiti o kiti bus atiduoti į kiką arba kitiems geriems žmonėms
dar turės dvi mažės iškęst valandos kėlionę iki Kauno, paskui jau nuo mokyklos per pirmą pamoką parvešiu namo jau aš... Klasiokė toli gyventa, valanda iki Kauno maždaug.. Na, gal ištvers:)
gerai dar tiek, kad jos sesutė bus atiduota mano buvusei klasiokei iki jos metras nuo buto. Galės susieiti o kiti bus atiduoti į kiką arba kitiems geriems žmonėms
dar turės dvi mažės iškęst valandos kėlionę iki Kauno, paskui jau nuo mokyklos per pirmą pamoką parvešiu namo jau aš... Klasiokė toli gyventa, valanda iki Kauno maždaug.. Na, gal ištvers:)
-
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių