Akvariumai
- doviliukaszoo
- Augintiniai:
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
- doviliukaszoo
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
- ingale
- Augintiniai:
aciu uz pagyras akwa atrodo jau seniau rasiau cia yra 350 lit.jam jau daugiau kaip 10 m. tad nejaunas,sugalvojau dabar pakeist viska ir zuvytes ten matos plaukioja frontozu jaunimas ir idejau dvi papugas tai cia is tu naujienu,o siaip pagrinde afrikos ciklidai visalaik buvo 9 foto yra argusai,tai pusiau jurines zuvys,dar yra monodoktus argus toks sidabrinis plaukioja matos,tai mazas dar siaip jos sunkiai prigyja gelavandeniam akvariume turejau daugiau monodoktu,bet per vasaros audras nebuvo elektros ilgokai tad numire mano vargseliai neatlaike
evers idesiu bendra vaizda,nors cia manau betvarke kaip jau viska perdarysim paaugs musu jaunimas tada pafotkinsiu pasikeitimus
evers idesiu bendra vaizda,nors cia manau betvarke kaip jau viska perdarysim paaugs musu jaunimas tada pafotkinsiu pasikeitimus
-
- Augintiniai:
Gražus akvariumas ir labai žuvytės patiko Akvariumas ir mano svajonė, kadanors tikiuosi išsipyldys, kai daugiau vietos namie atsiras
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
pritariu evers,tikrai labai grazu
o sakyk o tie argusai,jei jos pusiau jurines,tai kaip jos prisitaike pas tave,ar jos lepios,ko joms reiktu kad gyventu kartu su ciklidais,as jau seniai buvau jas nusiziurejus, bet tuo metu neradau beveik jokio info apie jas,nu ziauriai as ju noriu
o sakyk o tie argusai,jei jos pusiau jurines,tai kaip jos prisitaike pas tave,ar jos lepios,ko joms reiktu kad gyventu kartu su ciklidais,as jau seniai buvau jas nusiziurejus, bet tuo metu neradau beveik jokio info apie jas,nu ziauriai as ju noriu
- ingale
- Augintiniai:
dekui dekui dar karta bet rimtai sakau,cia betvarke seniau buvo daug graziau,dabar laukiam kada uzaugs maziai,o tada tai bus pertvarka rimta
ingale argusus reikia pirkti tik pas zinoma pardaveja,kuris ju atsiveze ir palauke,kad adaptuotusi zuvytes kokias dvi tris savaites gelam vandenyje sake labai daug ju iskrinta,na lieka tik patys stipriausi. As savam akvariume keiciu vandens mazdaug 30-40 proc.kas savaite,o kas antra keitima ipilu mazdaug gera sauja druskos,tik rupios ir be jokiu priedu siaip sako ciklidam irgi reikia druskos tikrai nekenkia na man dar nebuvo,kad zuvyte susirgtu,numirtu,tik pasitaike nuo musiu kritusiu argusai mano irgi mylimos zuvys jos akwai priduoda judrumo,gyvumo
ingale argusus reikia pirkti tik pas zinoma pardaveja,kuris ju atsiveze ir palauke,kad adaptuotusi zuvytes kokias dvi tris savaites gelam vandenyje sake labai daug ju iskrinta,na lieka tik patys stipriausi. As savam akvariume keiciu vandens mazdaug 30-40 proc.kas savaite,o kas antra keitima ipilu mazdaug gera sauja druskos,tik rupios ir be jokiu priedu siaip sako ciklidam irgi reikia druskos tikrai nekenkia na man dar nebuvo,kad zuvyte susirgtu,numirtu,tik pasitaike nuo musiu kritusiu argusai mano irgi mylimos zuvys jos akwai priduoda judrumo,gyvumo
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 34 svečių