Katės
-
ingoshka - Pranešimai: 91
- Augintiniai:
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
ačiūkas Markyzas tai tikras tinginys,flegmatikas,bet mėgstantis pasimušti katinas,jau į jo teritoriją neateis nei svetimas katinas nei šuo
O Elzai patinka medžioti,dažnai atneša pelytę,driežą ir numeta kieme.
O Elzai patinka medžioti,dažnai atneša pelytę,driežą ir numeta kieme.
-
ingoshka - Pranešimai: 91
- Augintiniai:
Sveikučiai ,pašmirinėjau po katinuku istorijas ir nuotraukytes-šaunumėlis .Aš nuo mažų dienu buvau gyvunėlių mylėtoja ir visus benamius ir sužeistus tempiau namo .Turiu daug įdomių prisiminimų dabar .Esu net laukinę žiurke už pakarpos pagavusi ir atnešiau visiems parodyti,sakydama,kad pažiūrėkite kokį grąžu kačiuką pagavau .Žiurkė stengėsi man įkąsti,sukinėdama galvą į šonus.Tik aš ją labai stipriai laikiau,nes bijojau,kad pabėgs toks GRAŽUS KAČIUKAS .Mano senelis įkišo žiukę į kažkokį keista narva ir neleido man žiūrėti,kas toliau bus .Aš vėl nuėjau i klojimą ko nors pasiieškoti....ir po kelių akimirkų mano tėvai ir seneliai pamatė mane laikančia už uodegos mažą pelytę .Siunčiu savo katinėlio nuotraukas.
Turime dar rusų mėlynąją tik neturiu jos nuotrauku,nes ji pas mus tik nuo rudens-atidavė jau suaugusią.Jos vardas Maja ir ji gerai sugyvena su žiuke ir su Tukučiu ir su abiem taksais,o štau su Mažyliu santikiai siaubingi.Mažylio ji bijo,nes jis ją puola pjauti ,nors šiaip iki šiol su kitais katinais,kurie pas mus anksčiau gyveno,jis gerai sutardavo.Net nežinau ką daryti,nes turiu juos laikyti atskiruose kambariuose.
- tatjana
- Augintiniai:
Juokingi prisiminimai ,o katinukas grazus
Itariu jie nesterilizuoti,nes sterilizuoti paprastai gerai sugyvena,nebesipjauna(nekalbu apie svetimu katinu pjovima).
Itariu jie nesterilizuoti,nes sterilizuoti paprastai gerai sugyvena,nebesipjauna(nekalbu apie svetimu katinu pjovima).
-
- Augintiniai:
Mažylis jau senai kastruotas,o Maja tai ne.Reikes ir Maja sterilizuoti,nes visą žiemą morčiavo-nusikankino.Gaila operuoti,bet gaila ir žiurėti kaip kankinasi.
- tatjana
- Augintiniai:
Na tai nezinau tada ka patarti ,gal kai abu bus sterilizuoti apsiramins
Man irgi buvo be galo gaila operuot katyte,bet dabar matau tik privalumus,nesigailiu visiskai,o dar kai pasake,kad gimdoje jau kazkas augo
Man irgi buvo be galo gaila operuot katyte,bet dabar matau tik privalumus,nesigailiu visiskai,o dar kai pasake,kad gimdoje jau kazkas augo
-
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Tatjana katinukas labai gražus Patarti taip pat net nežinau ka, keista kad kastruotas katinas puola kate, bet gal dėl to ir puola kad kastruotas, jis juk namu šeimininkas, o čia dar kažkoks padaras atsirado, gal reiktu kažkaip po truputi juos pirma iš tolo supažindinti,paskiau jau iš arčiau
Nile Tatjanos katinuko veislė-kornish rex
Nile Tatjanos katinuko veislė-kornish rex
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias