Akvariumai
yra ir dar pigesnių, su plastikiniais dangčiais, tokie kaip kalvarijų turguje, lenkiški turbūt, tai ir už 400 lt yra, be įrangos kad tik
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
tai vat,kad be irangos,del to ir kaina tokia geriausia kada imontuota filtriukas dangtyje,tai nesimato jo akvariume
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
-
AAAI - Pranešimai: 248
- Augintiniai:
dėkui AAAI, man jis taip pat simpatiškas, tik kad per jį žiūri, kaip per padidinimo stiklą, filtras atrodo, kad per puse akvariumo, o ir žuvyčių norėtusi daugiau Žodžiu, nors namai virsta zoosodu, bet apsisprendėm su Artūru, kad vistik akvariumo didesnio norėtume
O ar sunku 200 litrų akvariumą perkelti į kitą vietą, užkalti ant spintelės? o tai vis nenusprendžiam kaip čia geriau padarius, remontai namuose, svetainei remontas paskutiniai vietoj bus, tai jei dabar pirkt ir įrenginėt akvariumą miegamajam, tai paskiau teks pernešti jį kažkaip į svetainę Reiks beveik visą vandenį išpilinėti?
O ar sunku 200 litrų akvariumą perkelti į kitą vietą, užkalti ant spintelės? o tai vis nenusprendžiam kaip čia geriau padarius, remontai namuose, svetainei remontas paskutiniai vietoj bus, tai jei dabar pirkt ir įrenginėt akvariumą miegamajam, tai paskiau teks pernešti jį kažkaip į svetainę Reiks beveik visą vandenį išpilinėti?
-
- Augintiniai:
Man atrodo 200-ltr akvariumui,jau ne filtriuko reikia ,pas mane isorinis fitras gan didelis ir galingas, jo nesimato,jis spintelei,o apie dangtyje filtra,pirma kart girdziu ,vakar kaip perskaiciau,tai pagalvojau kad deivis99 ka sumaise ,idomu kaip jie atrodo
- ingale
- Augintiniai:
perkelt tai tikrai nelengva bus,nes dar ant dugno bus akmenukai ar smelis,ir trecia dali tikrai reikes vandens nutraukt ir tai negarantuoju kad pakelsit,tu neskubedama viskas susipirk,nes ir galine sienele noresi turbut kokia,ja klijuoti reikia,pasiruosk viska ir po remonto statyk i nuolatine vieta,bet cia tik mano nuomone
- ingale
- Augintiniai:
as turejau labai grazu akvariuma 200 lit gamyklinis filtras buvo dangtyje pardaviau pries pora metu o perkelt aisku visada imanoma,aisku nepastumsi,bet nupylus vandenuko nemazai galima ir perkelt
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
kažkaip dar neužtaikiau ant tokio, kur filtras dangtyje būtų, gal jie daug brangesni, tai ir nežiūriu Ir šiaip pasižiūrėjau, kad 200 l, su įranga visa ne taip lengva rasti, arba jau kaina eina nuo 1000 radau tuščia, be įrangos, lenkišką, 200 l- 300 lt prašo Bet gal vistik palauksiu, gal atsiras geresnis variantas
-
- Augintiniai:
Manęs prašė paklaust: kodėl akvariume užrugo vanduo? Viskas sudėta taip kaip reikia, kas yra reikalinga.
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
nesu labai jau žinovė didelė, bet pagrindus žinau,akvariumui reikalingas bent jau filtras, ir kas savaitę būtina pakeisti trešdalį vandens, viso keisti negalima tai gal užrūgo, kad stovi be jokios įrangos, o ir vanduo nekeistas mėnesį
Pas mane akvariume pirmoji netektis Sraigė Neritina iškeliavo į vaivorykštės šalį Radau vakar gulinčią leistai ant šono, dar galvojau gal šiaip, bet šiandien vis dar tas pats, įdėmiai pasižiūrėjau, tai kažkokia keista, na tikrai kaip negyva, pajudinau, tai nieko, o ir kažkuop kaip aplipus ar apkramtyt, nesuprantu Įdomu kas galėjo nutikti, tokia jau visai judri buvo, šliaužiojo visur Ir ką dabar man su ja daryti? ištraukti ir išmesti ar palikti- žuvytės sutvarkys?
Pas mane akvariume pirmoji netektis Sraigė Neritina iškeliavo į vaivorykštės šalį Radau vakar gulinčią leistai ant šono, dar galvojau gal šiaip, bet šiandien vis dar tas pats, įdėmiai pasižiūrėjau, tai kažkokia keista, na tikrai kaip negyva, pajudinau, tai nieko, o ir kažkuop kaip aplipus ar apkramtyt, nesuprantu Įdomu kas galėjo nutikti, tokia jau visai judri buvo, šliaužiojo visur Ir ką dabar man su ja daryti? ištraukti ir išmesti ar palikti- žuvytės sutvarkys?
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 19 svečių