Akvariumai
Bent jau pas mane kai numirdavo tos mažytės sraigytės, tai išimdavau iš vandens ir pauostydavau, jei stipriai smirda - mirė, jei nesmirda - dar gyva.
- brigitamis
- Augintiniai:
dėkui, teks traukti, dar kartą patikrinti ir mesti lauk graži sraigytė, patiko man, liūdna žinoma netekus, nors netekimu tikrai tikiu, kad bus dar daug
Kitos žuvytės jaučiasi puikiai, koridorusai šiek tiek nurimę, nebeplaukioja po visą akvariumą, patapo daugiau dugninės žuvytėm, o lialiusai pagaliau nebebijo, plaukioja po visą akvariumą, patinėlis kartais pasigainioja patelę, bet neskriaudžia, nemuša Kai prieinu maitinti, tai iškart į viršų atplaukia,maistą vos iš rankų neima
Kitos žuvytės jaučiasi puikiai, koridorusai šiek tiek nurimę, nebeplaukioja po visą akvariumą, patapo daugiau dugninės žuvytėm, o lialiusai pagaliau nebebijo, plaukioja po visą akvariumą, patinėlis kartais pasigainioja patelę, bet neskriaudžia, nemuša Kai prieinu maitinti, tai iškart į viršų atplaukia,maistą vos iš rankų neima
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
na nežinau, keista inai man, dar neišmečiau, pora dienų pastebėsiu, gal dar gyva, nes ki akvariume ant šono gulėjo, tai liktais pilvukas juodas buvo, na ji tokia šiek tiek išlindusi buvo, vos vos, o kai ištraukiau, nepastebėjau kaip, bet žiuriu pilvukas jau toks rožinis, užsidarė inai, visiškai pasislepė, nors padėjau ant delno, tai nejuda, nesmirda, pasižiūrėjau, tai matosi pro tarpelį, kad vidui yra juoda sraigytė, bet nejuda buvo ji pradžioj, kad pora dienų prisikabinus prie šakos nejudėjo, miegojo ar ką, tai gal ir dabar taip, tik kad atsikabino, nugriuvo ant dugno ir guli sau Nelabai visai suprantu apie tas sraiges Tikiuosi, kad dar gyva ir atsigaus
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
taip taip grunto ir as nesiulau bet bent jau raso,kad geram stovyje ir aisku reik ziuret,kad su spintele butu
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot] ir 29 svečių