Šunys
-
Indreta - Pranešimai: 908
Na, ir aš įdėsiu visus saviškius, nes vieni jau žiūriu primiršti, o kiti dar ir visai nepasirodę.
Tai mano seniausia devynerių metų priglausta kalytė arba teisingiau mano palikimas, mirus močiutei Jos vardas Musytė
O čia šeštus metus pas mus gyuojantis ir mėgstantis pavalgyti biglis Bonis:crazy
Mano numylėtinė Upytė, Vakarų Škotijos baltasis terjeras, labai mėgsta draugauti su mūsų degu, matyt instinktai liepia jas gaudyti, o tos jos visai jos nebijo, šuo visai pasimeta
Na ir "šviežiausias" džiaugsmelis pusės metukų kalytė Ursė
Tai mano seniausia devynerių metų priglausta kalytė arba teisingiau mano palikimas, mirus močiutei Jos vardas Musytė
O čia šeštus metus pas mus gyuojantis ir mėgstantis pavalgyti biglis Bonis:crazy
Mano numylėtinė Upytė, Vakarų Škotijos baltasis terjeras, labai mėgsta draugauti su mūsų degu, matyt instinktai liepia jas gaudyti, o tos jos visai jos nebijo, šuo visai pasimeta
Na ir "šviežiausias" džiaugsmelis pusės metukų kalytė Ursė
-
DaliaM - Pranešimai: 868
Indreta, kuo vardu tavo šuniukas ir kokio jis amžiaus?
DaliaM, Musytė labai miela . Iš karto matosi, kad Bonis - mėgėjas pavalgyti. Mažink maisto jam ir pramankštink jį daugiau Upė simpatukė ir labai gražiai Ursė auga
DaliaM, Musytė labai miela . Iš karto matosi, kad Bonis - mėgėjas pavalgyti. Mažink maisto jam ir pramankštink jį daugiau Upė simpatukė ir labai gražiai Ursė auga
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
ogi paprastai vedžiojama daug šunų, jei mokama vedžioti taisyklingai
Paskutinį kartą redagavo sailor 2008.01.20 23:17. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių