Katės
O man sfinksai na kažkas nerealaus, visad sakiau, jei jau katė namuose, tai tik sfinksas ir ne bet koks, o tik plikas Papūgos didelio dėmesio neparodė, pirma stebėjo, bet nei bijo, nei ką, atvirščiai, kai tik Tekila arčiau narvo prieina, tai abu pasipučia, kaip kamuoliukai ir prunškia, gązdina, o katytė tai žiauriai bijo, kai lekia tolyn nuo jų
Bugio taktika kitokia- " aš su šita plike nedraugausiu" Jis prie jos nelenda, laksto po namus, kaip niekur nieko, jei tik Tekila pasitaiko, tai apibėga arba šalin nueina, vengia artimo kontakto, o Tekila tai visai nebijo Bugio, taip nori bendrauti, eina prie jo, nori pauostyti, o Bugis, jei tik arčiau prieina Tekila, burzgstelna, tai ta ir išsigasta dar visų naujų garsų bijo ir slepiasi, vakar tik parsivežėm, tai dar viskas nauja ir nedrąsu Na bet tikiuosi greit visi apsipras ir pradės draugauti
Bugio taktika kitokia- " aš su šita plike nedraugausiu" Jis prie jos nelenda, laksto po namus, kaip niekur nieko, jei tik Tekila pasitaiko, tai apibėga arba šalin nueina, vengia artimo kontakto, o Tekila tai visai nebijo Bugio, taip nori bendrauti, eina prie jo, nori pauostyti, o Bugis, jei tik arčiau prieina Tekila, burzgstelna, tai ta ir išsigasta dar visų naujų garsų bijo ir slepiasi, vakar tik parsivežėm, tai dar viskas nauja ir nedrąsu Na bet tikiuosi greit visi apsipras ir pradės draugauti
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
nuostabi Erikos staigmenele ,koks grozis ,o kaip pagalvoju apie ta pliko kuno siluma net saldu pasidaro kaip jie man patinka
- dziuga
- Augintiniai:
Na kačiukas mums kainavo mažiau nei viena papūga Bet mūsų mergytė nors ir grynaveislė, bet ne parodoms, namams parodinė, tai gal ir daugiau nei papūga kainuotų, bet kad jau kažkaip tiek už katę mokėt, kurią vargu ar į parodą vestume O meino meškėnai tai man tik savo dydžių įspūdingi
-
- Augintiniai:
Erika sveikinu,bet man kaip ir Vygantui ypač meino meškėnai prie širdies arba pūkuoti ,paprasti.Aišku čia tik gal mums su Vygantu tik taip
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Dėkui Nile šiandien jau Bugis nori pažaisti, laksto paskui, o Tekila prisibijo, na bet jau bent nesipyksta, manau susidraugaus O ir papūgos nebesišiaušia, nekreipia dėmesio
-
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Vaje koks didelis grožis patinka man ir pukuoti ir garbanoti ir su kailiu,bet namie laikyt nenorėjau dėl šėrimosi,pamenu kai Persis šerdavosi tai vasarnamy visi lovų užtiesalai,kilimas būdavo net balti užtenka namie ir Bugio plaukų
-
- Augintiniai:
Nile, aga tikrai tokie katinai turi būti ir man Aš taip pat ne plikiukų gerbėja... Bet nuoširdžiai sveikinu Erika su kalėdiniu stebuklu Smagu, kai svajonės ir norai pildosi Šiaip labai juokingai man mažas raukšliukas atrodo... Tik va man įdomu, o jie nešąla namuose? mano katė su kailiu buvo ir tai žiemos metu tik po dekiu ar kaldra miegojo, o čia visai be kailiuko...
- Blondi
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 34 svečių