Katės
Na, tai su dar vienu sugyventiniu sveikinu , Munex , tikra kačių karalystė jau pas jumi ir gyvūnijos pasaulis 

-
Eglinainė - Pranešimai: 114
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Katėms sausas maistas iš viso negerai. Konservai jau geresnis variantas, nes juose drėgmės nors normaliau yra.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Nesvarbu, kad gerai jaučiasi, pagal kačių fiziologiją sausas maistas joms netinka, dehidratuoja katės dėl jo. Niekam nekyla įtarimų, kodėl tiek daug kačių dabar turi problemų su inkstais?
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Vien tos granulės nėra gerai, juk ta vistiek nenaturalus maistas. Esu girdėjusi iš kačių veisėjų, kad vien sausiakais negalima šerti. Mano katino tėvas turėjo problemų su inkstais, teko priverstinai kastruoti, vos nemirė, veterinaras sakė - taip atsitiko todėl, kag valgė vien sausą maistą.
Kad ir gerą maistą pirkdavau savo katinui, bet ten tų gerų medžiagų arba nėra, arba jos kažkaip negali būti įsisavinamos. Katino kailis visai nutriušęs. Dabar jam duoda natūralaus maisto, manau, kailis atsigaus. Netikiu aš tom granulėm, savo papūgai irgi stengdavausi duoti ir pratinti prie natūralaus maisto.
Kad ir gerą maistą pirkdavau savo katinui, bet ten tų gerų medžiagų arba nėra, arba jos kažkaip negali būti įsisavinamos. Katino kailis visai nutriušęs. Dabar jam duoda natūralaus maisto, manau, kailis atsigaus. Netikiu aš tom granulėm, savo papūgai irgi stengdavausi duoti ir pratinti prie natūralaus maisto.
-
Mela - Pranešimai: 124
- Augintiniai:
-
Mela - Pranešimai: 124
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių