Šunys
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Gal kas žinote - kaip ten yra su šunų regėjimu? Ar tiesa, kad jie mato prasčiau už žmones? Kažkaip keistai mano šuo sureaguoja, kai šeimininko rūbai pasikeitę - iš pradžių nepažįsta, "gina" namus nuo "įsibrovėlio". Antra vertus, mane kažkaip atpažįsta su bet kokiais rūbais...
-
Enė - Pranešimai: 281
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Imlumo tai nelabai gal... Gal dėl to, kad vyresnė. Bet daugiau kartų pakartojus tą patį, įsimena. Mokam tik paprasčiausius dalykus, bet patogu, kai esant reikalui galima šunį pasodinti, paguldyti.
O kas dėl daiktų - tikrai, mano šuo irgi panašiai daro. Yra užpuolus besivoliojantį duslintuvą, kelio ženklą Tuo pačiu jų labai bijojo, artyn eiti nedrįso, tik iš tolo urzgė.
Dar gan keistai elgiasi vakare, tamsoj. Kai einam į lauką, bando urgzti ant žmonių, rūkančių savo balkonuose, nors dieną į juos nereaguoja Taip pat nepažįsta ir balkone rūkančio šeimininko, jį taip pat bando aploti Keista, kas jai ten susimato... Pradžioje buvo labai juokinga, dabar jau pradėjau drausminti. Taip pat "sargauja" - neįleidžia į namus šeimininko, apsirengusio kitą striukę Keista, atstumas juk mažas, negi kvapo neužuodžia!
O kas dėl daiktų - tikrai, mano šuo irgi panašiai daro. Yra užpuolus besivoliojantį duslintuvą, kelio ženklą Tuo pačiu jų labai bijojo, artyn eiti nedrįso, tik iš tolo urzgė.
Dar gan keistai elgiasi vakare, tamsoj. Kai einam į lauką, bando urgzti ant žmonių, rūkančių savo balkonuose, nors dieną į juos nereaguoja Taip pat nepažįsta ir balkone rūkančio šeimininko, jį taip pat bando aploti Keista, kas jai ten susimato... Pradžioje buvo labai juokinga, dabar jau pradėjau drausminti. Taip pat "sargauja" - neįleidžia į namus šeimininko, apsirengusio kitą striukę Keista, atstumas juk mažas, negi kvapo neužuodžia!
-
Enė - Pranešimai: 281
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių