Augaliukai
Galiu ir plačiau tik vaizdinė medžiaga bus skurdoka, nes neturiu dabar darytų nuotraukų.
Taip atrodė kai pradėjom statyti
Šiltnamis dengtas plėvele. Žiemą šildom ne visą, o tik nedidelę dalį. Ten plėvelė dviguba su oro tarpu. Šildymui naudojam Rudestos pečių. Kaip atrodo viduje irgi galiu parodyti ne šių metų nuotrauką, nes dabar tamsu fotografuoti , bet mintis tokia
Auginu vasarines gėles skirtas apželdinimui balkonų, kiemų, kapų ir tt.
Taip atrodė kai pradėjom statyti
Šiltnamis dengtas plėvele. Žiemą šildom ne visą, o tik nedidelę dalį. Ten plėvelė dviguba su oro tarpu. Šildymui naudojam Rudestos pečių. Kaip atrodo viduje irgi galiu parodyti ne šių metų nuotrauką, nes dabar tamsu fotografuoti , bet mintis tokia
Auginu vasarines gėles skirtas apželdinimui balkonų, kiemų, kapų ir tt.
- Plunksna
- Augintiniai:
- Plunksna
- Augintiniai:
eina sau plunksna,tai būna pas tave gėlių rojus...kaip gražu..gerai būtų ir daugiau foto,kaip įdomu..
o čia mano nežiniukė pražydo...
o čia mano nežiniukė pražydo...
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Vat čia tai joooo, vat čia tai beeeent
Tikrai dabar tai jau lauksim nuotraukų daugiau ir daugiau Ypač iš žydėjimų, nors turbūt kaip tik žydėjimas viskas iškeliauja pas pirkėjus
Tai nejaugi teisiog vat taip šiltnamiukas su plėvele paprastas gali gyvuoti pas mus ir žiemą? O kaip prie didelių šalčių? Niekaip neįsivazduoju... O salotas kokias irgi taip įmanoma augintis, pomidorus , agurkus. Augina juk kažkas, bet aš įsivaizdavau kad tai su lempom, mūryta primūryta vos ne namai-šiltnamiai.
Tikrai dabar tai jau lauksim nuotraukų daugiau ir daugiau Ypač iš žydėjimų, nors turbūt kaip tik žydėjimas viskas iškeliauja pas pirkėjus
Tai nejaugi teisiog vat taip šiltnamiukas su plėvele paprastas gali gyvuoti pas mus ir žiemą? O kaip prie didelių šalčių? Niekaip neįsivazduoju... O salotas kokias irgi taip įmanoma augintis, pomidorus , agurkus. Augina juk kažkas, bet aš įsivaizdavau kad tai su lempom, mūryta primūryta vos ne namai-šiltnamiai.
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Oi, Evers, gražūs žiedai ir nuotraukos, man atrodo forume jaučiamas pasitempimas nuotraukų klausimu ir tai, be abejo, džiugina.
Truputį stipriai likau apkerėta Plunksnos vazdų, tai nieko daugiau nbepastebėjau
Truputį stipriai likau apkerėta Plunksnos vazdų, tai nieko daugiau nbepastebėjau
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Pasakiski evers ziedai
O Plunksna uzbere druskos ant zaizdos ,mano silpnybe toks siltnamis .Anksciau paprastame vasariniame buvau isigudrinusi uzauginti kopustu,pomidoru,agurku,papriku,kai kuriu geliu daigus pardavimui balandzio pabaigai,geguzes pradziai.Bet vargelis budavo,kai salnos uzeidavo,tai sugalvojau nupirkti tos minkstos storokos dangos,kur dedasi po laminatu ,uzdengdavau ir visai gerai atlaikydavo net nemazas salnas.
O Plunksna uzbere druskos ant zaizdos ,mano silpnybe toks siltnamis .Anksciau paprastame vasariniame buvau isigudrinusi uzauginti kopustu,pomidoru,agurku,papriku,kai kuriu geliu daigus pardavimui balandzio pabaigai,geguzes pradziai.Bet vargelis budavo,kai salnos uzeidavo,tai sugalvojau nupirkti tos minkstos storokos dangos,kur dedasi po laminatu ,uzdengdavau ir visai gerai atlaikydavo net nemazas salnas.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Plunksna ,o čia tai bent ,,darželis,,,bet darbelio tai jau geriau neklausk ar ne?Q kaip vadinasi ta pilka kabanti vis ruošiuosi nusipirkt.
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
- Plunksna
- Augintiniai:
Oo Plunksna, apie zieminius siltnamius tik knygose teko skaityti kolkas, kaip smagu kad ir Lt tokiu dalykeliu yra Tikrai butu idomu placiau ir foto daugiau
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Lietuvoje tikrai yra ir daug didesnių ir daug modernesnių žieminių šiltnamių. Bet aš laiminga, kad galiu dirbti savo mėgstamą darbą. Jei jums neįkyru, galėsiu kartais įdėti augalų nuotraukų.
- Plunksna
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 33 svečių