Augaliukai
As ir pagalvojau,kad ten flioksas,bet kad jis nezydi taip ilgai,bent jau pas mus tai per koki menesi nuzydi.
O va cia mano senute,ar galit patiket,kad jai 26 metai .Pries kelis metus jau norejau ismesti,nes nusalo ir is jos jau turejau iakiavusi kita tokia pat,bet paziurejau,kad pora pumpureliu rodo gyvybe,tai pagailejau ir pasodinau kampe,po lietvamzdziu,galvojau nelabai kas is jos bus,o va še tau kaip prazydo .
O va cia mano senute,ar galit patiket,kad jai 26 metai .Pries kelis metus jau norejau ismesti,nes nusalo ir is jos jau turejau iakiavusi kita tokia pat,bet paziurejau,kad pora pumpureliu rodo gyvybe,tai pagailejau ir pasodinau kampe,po lietvamzdziu,galvojau nelabai kas is jos bus,o va še tau kaip prazydo .
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Nile, žinok aš pati nepatikėjau, kai pamačiau...Uostyti puoliau, kad įsitikinti, kad čia mėtos.... Vaismedžių lapai taip pat didesni nei paprastai būdavo, užtat pomidorai maži
Plunksna, ačiū už pavadinimą tikslų
Munex, gražuolė tavo senutė Pas mus tokių, tik jaunesnių labai daug, tai vis galvojų, kad reiktų ir baltų rožių pasisodinti labai noriu, tai pavasarį reikės pasirūpinti šiuo noru....
Plunksna, ačiū už pavadinimą tikslų
Munex, gražuolė tavo senutė Pas mus tokių, tik jaunesnių labai daug, tai vis galvojų, kad reiktų ir baltų rožių pasisodinti labai noriu, tai pavasarį reikės pasirūpinti šiuo noru....
- Blondi
- Augintiniai:
- ingale
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Aciu
Parodysiu dar viena balta senute tokio paties amziaus,turejau 2vienodas,bet viena neatlaike saltos ziemos,o kita kasmet nusala beveik visiskai ir vel atauga.O kitos maximines
Bet kiek pastebejau,tos senosios veisles zymiai atsparesnes,o naujosios pazydi kelis metus ir nusala ziema
Parodysiu dar viena balta senute tokio paties amziaus,turejau 2vienodas,bet viena neatlaike saltos ziemos,o kita kasmet nusala beveik visiskai ir vel atauga.O kitos maximines
Bet kiek pastebejau,tos senosios veisles zymiai atsparesnes,o naujosios pazydi kelis metus ir nusala ziema
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
- Blondi
- Augintiniai:
- ingale
- Augintiniai:
Labai gražios rožės.Man kaip ir Blondi baltos ir dar geltonos gražiausios.Pas mane pernai iššalo kokia 15 krūmų,daugiau nesodinau.
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 31 svečių