Šunys
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Sailor, nuotraukos, kur 4 šunys kartu labai gražios...Gražu, kai daug šunų vienoj vietoj
MINDE1979, labai gražus šuniukas, čia gal kažkuris iš seterių?
Skaniukų mes mažinome, iš pradžių už kiekvieną padarymą, paskui kas antrą, kas trečią, bet po kiekvieno karto žodeliu pagirdavome... Mum taip ir sakė daryti, kad ji žinotų, kad daro gerai, kad taip ir toliau turi daryti, o skaniukas bus vėliau...
Į dresūros pamokėles mes eisim, kai susitvarkys reikalai su valgymu, nes dabar tai iš rankos kol kas nei skaniukų, nei maisto neduodu, na, kad pradėtų valgyti.... Ir kol kas sekasi ne kaip...Atsisakė valgyti du rytus, ir dvi vakarienės, tai dvi dienas jau sėdi tik su vandeniu...Kiek dienų galima jai taip, kad nepakenkti dar ir sveikatai?
Beje, kai maistu šerdavau iš rankos, tai pasidėdavau bliudelį ant kelių, imdavau iš jo ir paduodavau iš rankos už atsisėdimą, atsigulimą, nusiraminimą ir pan. Nemanau, kad ji jo bijo, nes lygiai iš tokio pačio bliudelio geria vandenuką...Žodžiu kaprizinasi kaip reikalas mūsų Fifutė
MINDE1979, labai gražus šuniukas, čia gal kažkuris iš seterių?
Skaniukų mes mažinome, iš pradžių už kiekvieną padarymą, paskui kas antrą, kas trečią, bet po kiekvieno karto žodeliu pagirdavome... Mum taip ir sakė daryti, kad ji žinotų, kad daro gerai, kad taip ir toliau turi daryti, o skaniukas bus vėliau...
Į dresūros pamokėles mes eisim, kai susitvarkys reikalai su valgymu, nes dabar tai iš rankos kol kas nei skaniukų, nei maisto neduodu, na, kad pradėtų valgyti.... Ir kol kas sekasi ne kaip...Atsisakė valgyti du rytus, ir dvi vakarienės, tai dvi dienas jau sėdi tik su vandeniu...Kiek dienų galima jai taip, kad nepakenkti dar ir sveikatai?
Beje, kai maistu šerdavau iš rankos, tai pasidėdavau bliudelį ant kelių, imdavau iš jo ir paduodavau iš rankos už atsisėdimą, atsigulimą, nusiraminimą ir pan. Nemanau, kad ji jo bijo, nes lygiai iš tokio pačio bliudelio geria vandenuką...Žodžiu kaprizinasi kaip reikalas mūsų Fifutė
- Blondi
- Augintiniai:
Pasmulkink kokios vištienos (ji gerai kvepia) ar labai skaniai kvepiančios dešrelės (tik labai smulkiai susmulkink), ar pašteto kokio žmonių maistui skirto paimk ir sumaišyk su jos maistu. Ir ant viršaus porą didesnių gabaliukų uždėk. Į labai skanaus maisto kvapą šuo turėtų sureaguoti. O nebandei išeiti iš kambario, ėsti padavusi? Kartais būna, kad šuo dėl kokių nors priežasčių nenori (ar baiminasi) ėsti šeimininko akivaizdoje. Jeigu pradės ėsti iš dubenėlio, tai girk kaip išmanydama. Jeigu vis tiek neės, nelaikyk bliūdelio ant kelių, tegul ant žemės būna, bet paimk iš jo kokią granulę (gerai būtų, kad su skaniai kvepiančio maisto gabaliuku) ir iš rankos duok (be jokių komandų, tiesiog šiaip). Jei porą kartų taip suės, tada vėl paimk, duok per atstumą pauostyti ir vėl įdėk į dubenėlį - tegu ji pati pasiima iš jo, jeigu nori.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
- MINDE1979
- Augintiniai:
Išeiti iš kambario bandžiau, tai ji tada miegoti nueina...
Pabandysiu su kitu maistu pamaišyti ir su tuo paėmimu ir įdėjimu sužaisti vakare... Gal tada ims, o tai atsistoja prie bliudo ir žiūri į mane, paragini valgyti, o ji galvą palenkia į šoną ir toliau žiūri...
Pabandysiu su kitu maistu pamaišyti ir su tuo paėmimu ir įdėjimu sužaisti vakare... Gal tada ims, o tai atsistoja prie bliudo ir žiūri į mane, paragini valgyti, o ji galvą palenkia į šoną ir toliau žiūri...
- Blondi
- Augintiniai:
Aš leisčiau išsibadauti . Ne vienas šuo jau taip valgus patapo o ir prie pilno bliudo nepadvės . Šunys yra manipuliatoriai ir taip lengvai nenusileidžia
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Tai kad jau 2 kartus iš eilės po 3 dienas badauja... Tai realiai savaitės bėgyje šuo suvalgė tik 100 g sauso maisto (nors tai yra paros norma jos)... Iki bado akcijų svėrė 7 kg, dabar tik 5,5... Nemanau, kad baigsis gerai, jei nieko nedaryt...
- Blondi
- Augintiniai:
Reiškia šuo ne alkanas. Jei išalks iš tikrųjų, bus vienodai - bliude ar rankuose maistas . Suės ir dar paprašys. Jie nusileisit dabar, manipuliuos ir toliau . Spręsti jums
-
- Augintiniai:
Padariau pagal Sailor paskutinį patarimą: iš pradžių tiesiog padėjau bliudelį, stovėjo, žiūrėjo į mane, apsimečiau, kad užsiemusi aš maždaug 10 min galvojau pavalgys, bet ne... Maistas beje su paštetu pamaišytas buvo... Tai gabaliuką paėmiau ir padaviau iš rankos, patenkinta sulapnojo, pirštus nulaižė, ir dar gabaliuką daviau taip, o trečią daviau tik pauostyti ir įdėjau į bliudelį atgal...Stovėjo žiūrėjo į mane, į bliudelį, į mane, į bliudelį...Tai vėl vieną padaviau iš rankos, o antrą jai pauosčius įdėjau į bliudelį, vėl paraginau, ir įvyko stebuklas... Mūsų šunytė vėl valgė iš bliudelio, iš pradžių labai iš lėto, o paskui kaip įprastai...Ir bliudelį dar išlaižė visą Ir tokiom akim į manę žiūrėjo tarsi klausiančiom ar dar neduosiu.... Žiūrėsiu kaip ryt valgys... Nu bet jau persilaužė, ėmė iš bliudelio, tai tikiuosi daugiau nesumastys taip ožiuotis ir greitai atgausim gražią išvaizdą...
Rodnega, va būtent, kad spręsti man, tai tikrai nežadu nieko nedarant šuns badu marinti...Ir taip ilgai visai nevalgius buvo, visi šonkauliai išryškėjo, net čiuopti nereikia, kad suskaičiuotum...
Rodnega, va būtent, kad spręsti man, tai tikrai nežadu nieko nedarant šuns badu marinti...Ir taip ilgai visai nevalgius buvo, visi šonkauliai išryškėjo, net čiuopti nereikia, kad suskaičiuotum...
- Blondi
- Augintiniai:
Ji ožiuosis, galim dėl to net ir susilažinti . Nes ji moka jumi manipuliuoti ir ta problema išlįs dar ne kartą
Tiesa, nevalgiems labai padeda RAW šėrimas
Tiesa, nevalgiems labai padeda RAW šėrimas
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 13 svečių