Šunys
Man net įžvelgti nereikia. Bedokiai šunys buvo ir bus mišrūnai. Kam jiems veislę lipdyti? Ne lygis mišrūną auginti?
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Kad teisybę parašiau? Kas norėjo, tas suprato. O aš tokių dalykų netoleruoju, nes esu prieš mišrūnų dauginimą.
Nori, duok, tu viršininkas
Nori, duok, tu viršininkas
-
- Augintiniai:
Dabar aš teisybę parašysiu. O ji tokia, kad nebūtinai šuo su pasų, bus ne mišrūnas. Gerb, Rodnega, jei jau esi aplink šunis 20 metų (aš tik nepilnus metus), tai turėtum žinoti, kokiais keliais tai įvyksta. Taip, kad nekelk aukščiau bambos šunų iš veislyno, ypač lietuviškų, nes ten verslas, o žodžiu verslas -viskas pasakyta. Man pasakojo moteris, irgi visą savo amžių prie šunų( ko gero sutiksi, kad nebus kvailesnė už visus nenutuokiančius), kad buvo jos šunų viešbutyje palikę REA su pasų, už 750 pirkta, irgi juodulys, panašiai metų laiko, kaip Rafas, tai jos verdiktas-nėra ką lyginti, mūsiškis mišrūnas Rafas - gražuolis, anas kažkoks nudvasa, žodžiu sakė apip'so žmones konkrečiai. Ir kam dabar ne lygis? Man ne lygis yra sumokėti verslininkui už bbž ką, tai man pats didžiausias ne lygis.
p.s. Rodnega, kad tavęs neištiktų nervinis šokas, net pataisiau savo žinutę kur REA, kad nevalkiotum per visus soc tinklus, kokie čia šitame forume nečiesni, ar jau ramiau ant dūšios?
p.s. Rodnega, kad tavęs neištiktų nervinis šokas, net pataisiau savo žinutę kur REA, kad nevalkiotum per visus soc tinklus, kokie čia šitame forume nečiesni, ar jau ramiau ant dūšios?
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Geriau patark, kokį super premium sauseką naudoti, nes sabakai tuoj metai sueis, dabar Josera Kids šeriu, kuom toliau?
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Priklausomybę veislę įrodo tik kilmės dokumentai o ne pasas. Pagal galiojančius įstatymus, jei kilmės dokumentų nėra, veterinaras PRIVALO parašyti - MIŠRŪNAS...
BŪTENT, kad ŽINAU. Yra išduodamas LEIDIMs kergti.
Yra FIKSUOJAMAS kergimo aktas.
Ką tik gimus vadai , atkreipk dėmesį į tai, iš karto, IŠ KARTO! užsakomi kilmės dokumentai. Visai vadai! Šuniukų nepridėsi ir neatimsi . Yra kruopščiai tikrinama giministė pagal tėvų DNR tyrimus. Todėl , visi veisliniai turi tuos kilmės dokumentus. Juk užsakymo kaina yra 20 eu. Kad jie kainuoja 300, yra daugintojų pasaka, kuri teisiškai nėra pagrįsta. Tiesa norint sukergti kalę ir patiną, reikia ir parodų ( teisėjų įvertinimo ), ir sveikatos tyrimų, ir psichikos testų, ir DNR profilio. Tai gi, sumos eina ne po vieną 1000. O vokiečio kaina eina nuo 500. Tai gi, lietuviški veislynai yra tokie geri verslininkai, kad lieka minuse
Nežinai?! Nedaryk sau gėdos.
Patarta vokiečių klube.
Jei yra poreikio , rašyk per FB . Apie maistus , veterinarus, galiu duoti daug rekomendacijų, nes šitais labai domiuosi
BŪTENT, kad ŽINAU. Yra išduodamas LEIDIMs kergti.
Yra FIKSUOJAMAS kergimo aktas.
Ką tik gimus vadai , atkreipk dėmesį į tai, iš karto, IŠ KARTO! užsakomi kilmės dokumentai. Visai vadai! Šuniukų nepridėsi ir neatimsi . Yra kruopščiai tikrinama giministė pagal tėvų DNR tyrimus. Todėl , visi veisliniai turi tuos kilmės dokumentus. Juk užsakymo kaina yra 20 eu. Kad jie kainuoja 300, yra daugintojų pasaka, kuri teisiškai nėra pagrįsta. Tiesa norint sukergti kalę ir patiną, reikia ir parodų ( teisėjų įvertinimo ), ir sveikatos tyrimų, ir psichikos testų, ir DNR profilio. Tai gi, sumos eina ne po vieną 1000. O vokiečio kaina eina nuo 500. Tai gi, lietuviški veislynai yra tokie geri verslininkai, kad lieka minuse
Nežinai?! Nedaryk sau gėdos.
Patarta vokiečių klube.
Jei yra poreikio , rašyk per FB . Apie maistus , veterinarus, galiu duoti daug rekomendacijų, nes šitais labai domiuosi
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 12 svečių