Akvariumai
O as visai neleidziu burbuliuku, nes nervuoja tas garsas, pas mane ne visai uzdendtas akvariumas, tai labai garsiai burbuliuoja, tai as padarius, kad nebutu burbulu ir visuomet sprendziu pagal sroves stipruma.
-
Jolli - Pranešimai: 1217
auginu gupijas ir noriu paivairinti savo akva neonais, bet jie po viena negyvena, kiek maziausiai ju turi buti kad jie pas mane gyventu?
-
siaba - Pranešimai: 418
Pasižiūrėjau-ir pas mane Fan mikro...
Beje, įdomu kame reikalas. Kiek esu turėjus ancistrusų su visais taip kažkodėl darosi. Nusiperku gražią, tamsią žuvį, o po kurio laiko ant jos kūno atsiranda kažkokios dėmės. Neįsivaizduoju nuo ko, ir kodėl. Kas negerai. Negaliu plačiau jų apibūdint-kažkokios šviesesnės nei visas kūnas spalvos. Negaliu kaip reikiant apžiūrėt žuvies (laksto po akvą, tai apšvietimas netinkamu kampu krenta ir t.t. Sunku pataikyt gerai pamatyt), tai net nežinau kas ten. Gal vanduo jam per kietas? Ar kas čia galėtų būti? Svarbiausia su visais taip pasidarydavo.
Beje, įdomu kame reikalas. Kiek esu turėjus ancistrusų su visais taip kažkodėl darosi. Nusiperku gražią, tamsią žuvį, o po kurio laiko ant jos kūno atsiranda kažkokios dėmės. Neįsivaizduoju nuo ko, ir kodėl. Kas negerai. Negaliu plačiau jų apibūdint-kažkokios šviesesnės nei visas kūnas spalvos. Negaliu kaip reikiant apžiūrėt žuvies (laksto po akvą, tai apšvietimas netinkamu kampu krenta ir t.t. Sunku pataikyt gerai pamatyt), tai net nežinau kas ten. Gal vanduo jam per kietas? Ar kas čia galėtų būti? Svarbiausia su visais taip pasidarydavo.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 11 svečių