Balandžiai
Sveiki, turiu tokią problemėlę... Mano numojamame bute, balkone, spintelėj jau kelis metus peri balandžiai. Seniesiems nuomininkams jie netrukdė, o dabar jie išsikėlė ir aš turiu lygiai 3 dienas, kad padaryčiau tvarką ir mini remontuką balkone. Blogiausiai, kad radau ten net 2 lizdus dabar. Nelindau, kiaušinių/paukštelių nemačiau bet man pasakė, kad jau bent savaitę tėvai ten tupi, t.y. peri. Vienas lizdas spintelėj, o antras tiesiog ant grindų, po senu kilimu, kurį beabejo turėsiu išmest. KĄ MAN SU TUO LIZDU DARYT???
-
witaliukas - Pranešimai: 344
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
Na, va, papasakosiu, kuo baigėsi istorija: vieną lizdą, kur ant grindų buvo, išmečiau, nes tuščias buvo ir apremontavom mes tą balkoną, o spintelės viduj radau du geltonus balandžiukus... Palikau aš juos ten... Deja, po kelių dienų radau juos abu balkono vidury be galvų, apgraužtus Jokia katė į balkoną niekaip negalėjo įlįst, lieka variantas, kad gal koks paukštis plėšrus pasidarbavo... Bet kokiu atveju mano problemos galutinai išsisprendė! Savaime...
-
- Augintiniai:
sveiki. gal kas žinote kur būtų galima gauti balandžio iškamšą? aš jos nė matyti nenoriu, bet va reikia žmogui jo..
- ThaiGirl
- Augintiniai:
Sveiki, aš ir vėl šitoj temoj. Vakar radau balandžiuką, beveik pilnai apsiplunksnavusį, bet jis kažkodėl nestovi ant kojyčių. Sparnais remiasi, kad nevirstų ant šono. Kojytės atrodo sveikos, lankstosi, bet silpnos labai. Valgo, geria, bando skrist. Kas jam galėtų būti? Gal kas susidūrėte su panašiu fenomenu? Ar man gal prie "padėkite nustatyti negalavimą" parašyt?..
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias