Nebėra Karliuko
26 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
-
linska - Pranešimai: 667
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
-
kaukute - Pranešimai: 1310
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Gede neperlenk lazdos... visiems visko pasitaiko... Su gyvunais nera jokiu garantiju, kad ir kaip juos stebuklingai gerai priziuretum..
Prisimenu kaip man tiek amadinai gaiso.. kiek vargo buvo.. ir kaip gaila, kad nieko negali padaryti...
Padariau tokia isvada, kad gal vis tik ne man si rusis..
Gruinius visko pasitaiko, kaip nimejau nera jokiu garantiju.. Bet gal nereiketu buti tokiems kategoriskiems, gal kita koki pabandyti priglausti..
Prisimenu kaip man tiek amadinai gaiso.. kiek vargo buvo.. ir kaip gaila, kad nieko negali padaryti...
Padariau tokia isvada, kad gal vis tik ne man si rusis..
Gruinius visko pasitaiko, kaip nimejau nera jokiu garantiju.. Bet gal nereiketu buti tokiems kategoriskiems, gal kita koki pabandyti priglausti..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Žinomos aplinkybės - galimos prielaidos - darytinos išvados. Tavo pasisakyme Gede vieno iš šių dalykų trūksta.
Taikos, ramybės bei gerovės ir tavo namams Gede
Taikos, ramybės bei gerovės ir tavo namams Gede
- gruinius
- Augintiniai:
si karta nesutinku su gede.tikrai,kartais visko gyvenime pasitaiko,kartais tenka pauksti ir viena visai dienai palikti namuose.negi dabar susivyniosi i ranksluosteli ir nesiosiesi su savim.nemanau,kad taip atsitiko del to,kad kazkas paukstuko nepriziurejo as manau,paukstis buvo priziurimas ir labai mylimas.stiprybes jums,ir linkiu pasiryzti isigyti dar viena augintini,juk jie teikia tiek dziaugsmo(zinoma ir rupesciu)bet tas atsiperka su kaupu
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
Kaip liūdna buvo tai perskaityti Užuojauta.
O Gede, kaip ranka apsiverčia išvis kažką panašaus rašyt ir dar tokiu metu (atsakyti tikrai nereikia)
O Gede, kaip ranka apsiverčia išvis kažką panašaus rašyt ir dar tokiu metu (atsakyti tikrai nereikia)
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
26 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 34 svečių