Kivis neišgyveno nakties, iškeliavo į vaivorykštės šalį...
Kaip gamta sutvėrė - taip ir bus.
Taip, bandyk. Juk Tau linksmiau bus ir širdį skausmą panaikins naujas gyventojas. Patikėk manim. Sakau iš patirties.
Kai mirė mano pirmoji banguotukė labai verkiau, bet gerai, kad Gelsvius buvo. Jis mane nukreipė nuo ašarų ir panaikino tą didžiulį skausmą širdyje.![Draugai :friends](./images/smilies/friends.gif)
![Draugai :friends](./images/smilies/friends.gif)
Taip, bandyk. Juk Tau linksmiau bus ir širdį skausmą panaikins naujas gyventojas. Patikėk manim. Sakau iš patirties.
Kai mirė mano pirmoji banguotukė labai verkiau, bet gerai, kad Gelsvius buvo. Jis mane nukreipė nuo ašarų ir panaikino tą didžiulį skausmą širdyje.
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Kikimara dėkui už patarimus, bet kolkas nelabai galėčiau auginti kitos papūgos, ypač senegalo, tegu praeina kažkie laiko, gal bent kiek žaizdos širdy užgis, o paskiau gal ir bus galima rimtai pamastyti ar pirkti dar vieną paukštį
Tiesiog man pasidarė įdomu ar gali būti kad man nelempta auginti paukščių ar tai atsitiktinumai, nes kažkaip likimu, tai nelabai tikiu, juk męs patys savo likimo kalviai![old :old:](./images/smilies/old.gif)
![yes4 :yes4:](./images/smilies/yes4.gif)
Tiesiog man pasidarė įdomu ar gali būti kad man nelempta auginti paukščių ar tai atsitiktinumai, nes kažkaip likimu, tai nelabai tikiu, juk męs patys savo likimo kalviai
![old :old:](./images/smilies/old.gif)
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
oi,ErikaE, labai užjaučiu,kažkoks siaubas
,šitaip išžiūrėtas,išpopintas,išaugintas,ir še tau kad nori,baisu ,bet išeina taip, kad jis jau tik gimęs buvo pasmerktas myriop?
,laikykis
![verkti :'(](./images/smilies/cray.gif)
![Baisu 8O](./images/smilies/str.gif)
- IRENA
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Aisku gaila, kad nedaret skrodimo. As savo banguota, tai saldytuve palaikiau iki pirmadienio. Issizliumbiau, issigedejau, bet va man to ir reikejo, kad susitaikyciau - suzinot priezasti. Dabar va ir persasi visokios mintumys, kad gal nelemta ir pan. Tu pati juk nenesioji papugu viruso. Praeis kiek laiko ir pasirysi kitam augintiniui. To ir linkiu ![Smile :)](./images/smilies/smile4.gif)
![Smile :)](./images/smilies/smile4.gif)
-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
Laikas - geriausias gydytojas. Pati pajusi, kai būti pasiruošusi naujam paukštukui. P dabar pagedėk Kiviuko
.
![pooh_lol :pooh_lol:](./images/smilies/pooh_lol.gif)
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dėkui, nuraminot, išties gal tiesiog dabar taip atrodo, nors praradus savo vienintelę, nepakartojama, pačia protingiausią kalytę Aira vis dar nesusitaikau, nors praėjo jau 2 metai, visvien jos gedžiu, nes žinau kad ji buvo toks šuo, kokio niekad gyvenime nebeturėsiu,Kiviuką palaidojau šalia Airos, tad manau jam liūdna nebus vaivorykštės šaly ![yes4 :yes4:](./images/smilies/yes4.gif)
![yes4 :yes4:](./images/smilies/yes4.gif)
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Yra toks posakis: "Neverk, kad kas nors baigėsi. Nusišypsok, kad tai apskritai buvo." Aišku,kol kas jam dar anksti,bet laikas gydo ir gal kada nors šie žodžiai įgaus prasmę. ![Draugai :friends](./images/smilies/friends.gif)
-
Vygintas - Pranešimai: 1422
- Augintiniai:
Jei taip nutiktų(tfu tfu tfu) kad mano augintinis pasimirtų, aš iš keršto Gamtai, ar kažkokioms neaiškioms jėgoms, katros tuos reikalus "reguliuoja", nusipirkčiau, nebe vieną augintinį, o visą pulkelį, aha kokius šešis Saulėnus,"vsiech neperebjioš"
Teip, kad-aukščiau galvą, skambink zoosodan ![victory :victory:](./images/smilies/victory.gif)
![pooh_lol :pooh_lol:](./images/smilies/pooh_lol.gif)
![victory :victory:](./images/smilies/victory.gif)
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias