Kalendorius 2009
Na, jeigu lietuviškom raidėm rašyti galima, tada visai geras variantas būtų Galima gi būtų ir sieninius, ir stalinius užsisakyti.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Mano manymu čia labai geras variantas ir man bus mažiau darbo
Be to- jeigu kaina mazdaug ta pati iseina kaip ir Lietuvoj, be to man dar ir pasiimt reiketu
Be to- jeigu kaina mazdaug ta pati iseina kaip ir Lietuvoj, be to man dar ir pasiimt reiketu
-
Melodija - Pranešimai: 765
Neblogas variantas, tik ten kiekiai, kiek žiūrėjau, įdomūs. Stalinio forumiečius dominančiais kiekiais arba 10. arba 50, sieninio daugiau variantų - 10,25,50.
-
- Augintiniai:
bet jei Lietuvoj spausdinti gaunasi 20lt o ten 10lt tai gal forumieciai daugiau pirktu ju ir daug reiketu
O jei rimtai tai ten galima vienu uzsakymu pasidaryti kelis kalendorius. Sakykim jei reikia 30 vnt stalinio tuomet galima daryti 20 ir toki pati dizaina 10vnt. Dvigubas darbas zinoma, bet viskas imanoma
O jei rimtai tai ten galima vienu uzsakymu pasidaryti kelis kalendorius. Sakykim jei reikia 30 vnt stalinio tuomet galima daryti 20 ir toki pati dizaina 10vnt. Dvigubas darbas zinoma, bet viskas imanoma
-
Gnomas - Pranešimai: 157
- ..Tadas..
- Augintiniai:
Gnomai, norint 30 stalinių, reikėtų pasigaminti 10, 10 ir 10, nes didesnis kiekis - jau 50.
Tiesa, o ką kiti mano apie galimybę kalendorių spausdinti čia? Dizainas tik jų siūlomas, mėnesių pavadinimai angliški, bet užtat greita ir nebrangu. Staliniam tiktų. Darant tik stalinius, ko gero, tie 50 ir susidarytų.
Nebent kas turi kitokių pasiūlymų dėl spausdinimo Lietuvoje.
Tiesa, o ką kiti mano apie galimybę kalendorių spausdinti čia? Dizainas tik jų siūlomas, mėnesių pavadinimai angliški, bet užtat greita ir nebrangu. Staliniam tiktų. Darant tik stalinius, ko gero, tie 50 ir susidarytų.
Nebent kas turi kitokių pasiūlymų dėl spausdinimo Lietuvoje.
-
- Augintiniai:
Neaisku kokia ten kokybe tu kalendoriu uzsakomu ne Lietuvoj-tik nuotraukas galima pamatit bet nepachiupinesi
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Aisku kuo pigiau tuo geriau butu kaip sakoma..
taciau man kazkaip priimtinesnis variantas daugiau sumoketi pinigeliu ir gauti kokybiska ir sava kalba kalendoriu..
taciau man kazkaip priimtinesnis variantas daugiau sumoketi pinigeliu ir gauti kokybiska ir sava kalba kalendoriu..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Tiesa, melodija, ar žinai šitą www.day.lt ? Čia visas šventes iš šiaip paminėtinas dienas rasti galima
-
- Augintiniai:
Sailor, day.lt žinojau. Bet vis tiek ačiū
Tai net nežinau. Iš tos firmos su kuria susirašinėju gavau tokį atsakymą:
K3 20 vnt. 20 Lt/vnt. + pvm, K6 20 vnt. 9 Lt/vnt. + pvm. Nuotraukos gali būti išdėstytos kaip Jūs norite.
man tas nelietuviškas patiko, nes galima pasidaryti maketą ir daug maž matyti koks rezultatas.
Nežinau kaip dar su ta firma reikės tartis, kaip jiems ar tiesiog nuotraukas atsiųsti ar kaip. Be to- jie ant kampučio, kaip matėme, uždeda savo reklamėlę. Bet čia smulkmena.
Tad palieku jums spręsti
Tai net nežinau. Iš tos firmos su kuria susirašinėju gavau tokį atsakymą:
K3 20 vnt. 20 Lt/vnt. + pvm, K6 20 vnt. 9 Lt/vnt. + pvm. Nuotraukos gali būti išdėstytos kaip Jūs norite.
man tas nelietuviškas patiko, nes galima pasidaryti maketą ir daug maž matyti koks rezultatas.
Nežinau kaip dar su ta firma reikės tartis, kaip jiems ar tiesiog nuotraukas atsiųsti ar kaip. Be to- jie ant kampučio, kaip matėme, uždeda savo reklamėlę. Bet čia smulkmena.
Tad palieku jums spręsti
-
Melodija - Pranešimai: 765
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių