Kalendorius 2010
Sailor nuotraukos puikios ir jos puikavosi ir puošė ir ankstesnius kalendorius, tačiau tai nereiškia, kad kitų paukštukai nepapultų, ypač jei būtų nimfukų ir banguotukų gražių kitų nuotraukų, manau būtų teisinga šiemet jiems užleisti vietą, tačiau am reikai ir pasistengti. Be to spaudai ir kiti nuotraukų parametrai yra svarbūs, kaip dydis pvz. Todėl geriau bus jei pirmiausiai peržiūrės nuotraukas nusimanantis žmogus, gali juk būti taip, kad nuotraukos kurios netinkamos dideliam kalendoriui bus tinkamos staliniam.
Kukuti, tavo krameriukas pasakiškai gražus, todėl tikiuosi atrasit būdų jį gražiai ir kokybiškai nufotografuoti, jei patys nelabai prie fotomeno, tai gal turit draugų ar giminių, kurie nors kažkiek domisi fotografija ar bent apratą geresnį turi, galima gi šiek tiek ir pasistengti, kad papuošti kurį menesiuką
Šiaip dar tokia apstabėlė, kad kai žmonės ima galvoti kaip čia gražiau įamžinti, paprastai neša augintinius prie augalų ir fotografuoja ten su kokia gėle, tai mano patarimas būtų to nedaryti, paukštukai gi įdomus ir savo judesiuose, kasdieniuose veiksmuose ir pan, jiems tirai nebūtinas papuošimas augalais
Kad būtų greičiau, nuotraukas galit siųsti man adresu papooga(eta)paukstis.lt/forumas , aš visas perduosiu dzaineriui. Kai gausiu nuotraukas atrašysiu, kad gavau, jei negausit mano laiško, tai čia parašykit, nes ma-a kur į kokį spamą papuls laiškai. Nuotraukos turi būti maksimalios rezoliucijos, nemažintos, pageidautina niekaip neapdirbtos, nes dizaineris jei tik bus galima, manau pats padirbės su PS.
Kukuti, tavo krameriukas pasakiškai gražus, todėl tikiuosi atrasit būdų jį gražiai ir kokybiškai nufotografuoti, jei patys nelabai prie fotomeno, tai gal turit draugų ar giminių, kurie nors kažkiek domisi fotografija ar bent apratą geresnį turi, galima gi šiek tiek ir pasistengti, kad papuošti kurį menesiuką
Šiaip dar tokia apstabėlė, kad kai žmonės ima galvoti kaip čia gražiau įamžinti, paprastai neša augintinius prie augalų ir fotografuoja ten su kokia gėle, tai mano patarimas būtų to nedaryti, paukštukai gi įdomus ir savo judesiuose, kasdieniuose veiksmuose ir pan, jiems tirai nebūtinas papuošimas augalais
Kad būtų greičiau, nuotraukas galit siųsti man adresu papooga(eta)paukstis.lt/forumas , aš visas perduosiu dzaineriui. Kai gausiu nuotraukas atrašysiu, kad gavau, jei negausit mano laiško, tai čia parašykit, nes ma-a kur į kokį spamą papuls laiškai. Nuotraukos turi būti maksimalios rezoliucijos, nemažintos, pageidautina niekaip neapdirbtos, nes dizaineris jei tik bus galima, manau pats padirbės su PS.
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Na va... Jau visai aišku, ką visiems (tiksliau - tiems, kurie to nori) reikia daryti. Tik gal reiktų terminą (datą) nustatyti, iki kada galima siųsti foto.
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Paprasiau, kad paskaiciuotu, kiek kainuos kalendoriaus spauda, po svenciu tureciau zinoti, tai mazdaug antradieni , treciadieni.
- Indi
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 12 svečių