Kalėdos zoosodo plunksnuočiams
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Pamatysit mano žaislus, ten tai nieko nėra, tik šviežia, dar mišku kvepenti mediena, su visom žievėm ir atšakom, naturali virvė arba grandinė, dar oda ir varpeliai kaikuriuose Galvojau atrodys tragiškai, bet kaip pasižiūriu, nors žaisliukai nespalvoti, bet laaabai simpatiški
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Šaunuolė, ErikaE.
Man tai krikšto tėtis pažadėjo pripjaustyt apvalių su skylutėm. Panašiai kaip pas sailor.
Man tai krikšto tėtis pažadėjo pripjaustyt apvalių su skylutėm. Panašiai kaip pas sailor.
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
-
EmiliukaS - Pranešimai: 296
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
EmiliukaS šaunuolė kad prisijungei prie žaisliukų gamybos, gali daryti ir tokių pačių žaislų,paukštuku juk ten daug, jie džiaugsis ir tokiais pačiais žaisliukais
Supynės puikios, aš taip pat pora tokių didelių padariusi, bet visą ratą aprišusi stora virve, pasiūlymas tau- padaryk tą patį,aprišk visą plastmasę kokia nors storesne virvi(geriausia džiuto)ir būtinai,būtinai nuimk savaržėles, geriau jau panaudok tą pačią virve kurią apriši, o jei neturi karabinų tai jau sugalvos zoosode,pakabins kaip nors
Supynės puikios, aš taip pat pora tokių didelių padariusi, bet visą ratą aprišusi stora virve, pasiūlymas tau- padaryk tą patį,aprišk visą plastmasę kokia nors storesne virvi(geriausia džiuto)ir būtinai,būtinai nuimk savaržėles, geriau jau panaudok tą pačią virve kurią apriši, o jei neturi karabinų tai jau sugalvos zoosode,pakabins kaip nors
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 13 svečių