Kalendorius 2013
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
-
nimfute12 - Pranešimai: 12
- Augintiniai:
-
EmiliukaS - Pranešimai: 296
- Augintiniai:
Aš ne robotas, kad per vieną dieną viską padaryčiau!
Turiu ir taip daugybę darbų, kurių nespėju padaryt, o ką jau kalbėt apie namų darbus? Būna naktų, kad nėr kada ir miegot.
Šią sav.
Turiu ir taip daugybę darbų, kurių nespėju padaryt, o ką jau kalbėt apie namų darbus? Būna naktų, kad nėr kada ir miegot.
Šią sav.
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Bet rimtai nebukit ikyrus,nu pakentekit,juk ne visi sedi cia dienu dienas,ir rasineja,as Kikimara galiu tik suprast,pats katik po darbu...manau tures laiko prises,parasys,atsakys,kam dar cia klausinet kur kas kaip,juk viskas ir taip cia aiskiai isakyta manau.
-
Akelas - Pranešimai: 170
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Juk preitais metais Papooga rengė net tris kalendoriaus rūšis - 2 vienpusius (papūgos ir kiti paukščiai) ir vieną dvipusį, į kurį pateko visi paukščiai. Nežinant, kiek gaunasi kalendoriaus lapų, neaišku ir koks kalendoriaus formatas gausis. Bent jau kažkokie rėmai kalendoriaus turi būti, jei norim užsakymus pradėti rinkti dabar.
Aš tai siūlau palaukti bent kol bus matyt į kokią pusę juda kalendoriaus maketas. Tada užsakymus rinkti. Norintys kalendoriaus jau ir taip dabar laukia kol galės pasisakyti, kiek vnt. norės imti.
Aš tai siūlau palaukti bent kol bus matyt į kokią pusę juda kalendoriaus maketas. Tada užsakymus rinkti. Norintys kalendoriaus jau ir taip dabar laukia kol galės pasisakyti, kiek vnt. norės imti.
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Man atrodo, kad tų kitų paukščių (ne papūgų) nuotraukų šiemet beveik nėra ( iš nepapūginių tik viena putpelė, jei neklystu), tai tas daugybinis maketo variantas atkrenta. Nebent labai jau daug kokybiškų įvairių rūšių papūgų nuotraukų būtų atsiųsta, tada būtų galima daryti dvipusį, kad visas tas rūšis sutalpinti būtų galima. Čia nieko sudėtingo nėra - profesionali akis peržiūri atsiųstas nuotraukas, ir iškart aišku, koks tas kalendorius bus (dvipusis ar vienpusis). Na, dar žmonės nubalsuoti gali, kokio norėtų (bet čia tik tuo atveju, jeigu tikrai labai jau daug puikių skirtingų rūšių nuotraukų yra). Bet vis tiek bus tik vienas kalendoriaus variantas.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
nimfute12 - Pranešimai: 12
- Augintiniai:
Kikimara,jei daugiau nepapuginiu pauksciu nebus tai tu tos mano putpeles niekam ir nerodyk,as imeciau ja galvodama kad bus daugiau ivairios gyvasties
-
kaukute - Pranešimai: 1310
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias