Kalendorius 2009
- Prikabinti failai
-
- Gruodis. Žako Ema
- 12 Ema.JPG (60.98 KiB) Peržiūrėta 2066 kartus(ų)
-
- Lapkritis. Banguotoji Čika
- 11 Čika.jpg (42.01 KiB) Peržiūrėta 2066 kartus(ų)
-
- Sausis. Juostuotoji papūgėlė Melė
- 10 Melė.JPG (47.27 KiB) Peržiūrėta 2066 kartus(ų)
-
- Rugsėjis. Eklektusas Gokas
- 09 Gokas.jpg (29.88 KiB) Peržiūrėta 2066 kartus(ų)
-
- Rugpjūtis. Banguotoji Čiauškutė
- 08 Čiauškutė.jpg (39.67 KiB) Peržiūrėta 2066 kartus(ų)
-
- Liepa. Baltapilvė papūga Zoro
- 07 Zoro.jpg (33.31 KiB) Peržiūrėta 2066 kartus(ų)
-
- Birželis. Žako Maja
- 06 Maja.jpg (68.31 KiB) Peržiūrėta 2066 kartus(ų)
-
- Gegužė. Žako Bingo
- 05 Bingo.jpg (38.97 KiB) Peržiūrėta 2066 kartus(ų)
-
- Balandis. Saulėtoji aratinga Kivi
- 04 Kivi velikos04.jpg (31.12 KiB) Peržiūrėta 2066 kartus(ų)
-
- Kovas. Ararauna Simba
- 03 Simba.JPG (39.68 KiB) Peržiūrėta 2066 kartus(ų)
-
Melodija - Pranešimai: 765
- Prikabinti failai
-
- aCika 037.jpg (37.58 KiB) Peržiūrėta 2056 kartus(ų)
-
- amadinas juodažandis Juodis 2.jpg (71.67 KiB) Peržiūrėta 2056 kartus(ų)
-
- Bingo_.jpg (44.5 KiB) Peržiūrėta 2056 kartus(ų)
-
- dar Rocco su vaikais.jpg (30.48 KiB) Peržiūrėta 2056 kartus(ų)
-
- DSCF3118.JPG (26.41 KiB) Peržiūrėta 2056 kartus(ų)
-
- kivi3.jpg (122.7 KiB) Peržiūrėta 2056 kartus(ų)
-
- Kivis.jpg (46.43 KiB) Peržiūrėta 2056 kartus(ų)
-
- Mažė ir Sesė.jpg (23.41 KiB) Peržiūrėta 2056 kartus(ų)
-
- Sauletoji aratinga Morkus 53.jpg (24.75 KiB) Peržiūrėta 2056 kartus(ų)
-
Mano komentarai būtų tokie:
Blusos nuotraukos per geros, kad ją tik ant viršelio uždėti, nes viršelis nekabės ant sienos, čia tik šiaip vienam žvilgsniui. Manau Blusai reikia rasti mėnesį.
Sausis, kiek pamenu ToTo kalendoriuje buvo jau pernai, tai nebent niekas neatsiuntė krameriukų, tuomet puiku, tačiau jegu yra kitų krameriukų neblogų nuotraukų, tai reiktų kažką kitą užleisti šiemet
Vasaris, nuostabus
Kovas, nežinau ar čia geriausias Simbos kadras, bet kuriuo atvejus Simba puikuotis privalo kalendoriuje
Balandis, puikus
Gegužė, nuotrauka graži, tik kad žakučių kalendoriuje daugoka, gal čia galima Būtų Blusą įdėti.
Birželis, man labiau patiko nuotrauka kopose, kur smeliukas, bet čia skonio eikalas, tik nereiktų žakučių šale vienas kito sudėti, jau gegužę buvo žako, tai Maja reikai tolėliau nukelti ir manau šių dviejų (Blusos ir Majos) žakų kalendoriuje tikrai užteks.
Liepa, gerai Nors Zoro su Mango jau buvo, tad jei būtų kitų rūšių konkurentų, tai dėčiau kitokią rūšį, o jei ne tai kaikų nebus perdaug
Rugpjūtis, Sailor nimfukai labai šauniai žiūrėsis
Rugsėjis, gokutis puikuotis kalendoriuje irgi privalo, gaila uodegytė į kadrą netilpo.
Spalis, gerai, šiek tiek kreivai nuotrauka gal eina, bet juostuotosios irgi turi būti
Lapkritis, nu sorry, bet čia tikrai ne geriausias banguotuko kadras, už vargą, manau tikrai Čika kalendoriuje būti turi, bet gal su paprikomis man nuotauka gražesnė.
Gruodis, nors nuotrauka ir į temą, bet nedėčiau dėl keleto priežasčių, žakučių ir taip jau yra, nuotraukos kokybė labai ne kokia, Ema jau pernai buvo. Man labai trūksta DoDo išdykėlių, pernai ji atsiuntė labai gražių kadrų, tik mažoki, bet kai kalendorius bus ma-esnis, manau jie galėtų labai šauniai sudalyvauti
Tai peržiūrėjusi ką prirašiau, aš siūlau Zoro nuotrauką pakeisti su amadinuku
Blusos nuotraukos per geros, kad ją tik ant viršelio uždėti, nes viršelis nekabės ant sienos, čia tik šiaip vienam žvilgsniui. Manau Blusai reikia rasti mėnesį.
Sausis, kiek pamenu ToTo kalendoriuje buvo jau pernai, tai nebent niekas neatsiuntė krameriukų, tuomet puiku, tačiau jegu yra kitų krameriukų neblogų nuotraukų, tai reiktų kažką kitą užleisti šiemet
Vasaris, nuostabus
Kovas, nežinau ar čia geriausias Simbos kadras, bet kuriuo atvejus Simba puikuotis privalo kalendoriuje
Balandis, puikus
Gegužė, nuotrauka graži, tik kad žakučių kalendoriuje daugoka, gal čia galima Būtų Blusą įdėti.
Birželis, man labiau patiko nuotrauka kopose, kur smeliukas, bet čia skonio eikalas, tik nereiktų žakučių šale vienas kito sudėti, jau gegužę buvo žako, tai Maja reikai tolėliau nukelti ir manau šių dviejų (Blusos ir Majos) žakų kalendoriuje tikrai užteks.
Liepa, gerai Nors Zoro su Mango jau buvo, tad jei būtų kitų rūšių konkurentų, tai dėčiau kitokią rūšį, o jei ne tai kaikų nebus perdaug
Rugpjūtis, Sailor nimfukai labai šauniai žiūrėsis
Rugsėjis, gokutis puikuotis kalendoriuje irgi privalo, gaila uodegytė į kadrą netilpo.
Spalis, gerai, šiek tiek kreivai nuotrauka gal eina, bet juostuotosios irgi turi būti
Lapkritis, nu sorry, bet čia tikrai ne geriausias banguotuko kadras, už vargą, manau tikrai Čika kalendoriuje būti turi, bet gal su paprikomis man nuotauka gražesnė.
Gruodis, nors nuotrauka ir į temą, bet nedėčiau dėl keleto priežasčių, žakučių ir taip jau yra, nuotraukos kokybė labai ne kokia, Ema jau pernai buvo. Man labai trūksta DoDo išdykėlių, pernai ji atsiuntė labai gražių kadrų, tik mažoki, bet kai kalendorius bus ma-esnis, manau jie galėtų labai šauniai sudalyvauti
Tai peržiūrėjusi ką prirašiau, aš siūlau Zoro nuotrauką pakeisti su amadinuku
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
hm,,,nežinau man pernai siek tiek teisingesnis poziuris buvo:
1.kad foto matytusi vien paukschiai, arba tinkama aplinka...kaip pvz melinosios zvirblines prie kaktuso.....ir zakai zieduose...ir t.t.
2. pageidautinai visu ugiu, na nors kur `kajokas` -seip nuostabi foto, manau tinkanti:]
dabar seip pakomentuosiu:].
1 ginte...geda peled a:), toks paukstis, ir seip foto tavo su jo grazesniu buvo,,,gal pasistenk, padaryk darkarta fotosesija,ir tavo gokas bus kalendoriaus pazba,,su poza rakursu ir t.t. viskas ok, tik man spalvos keistos.
2. simbos linksma foto , bet ne kalendoriui, nežinau, kazkaip nenoriu matyt foto spintos....tikrai geresniu foto buvo
3. del bangotukes pritariu, ieshkoti geresniu kadru
4. del aratingos, manau arba fotosopint foto(kirpt-priartint, riskint), arba keisti i rezervines
5. pasielgsiu savanaudishkai- jurate, dodo ir kiti, noriu senegalo.
6. taupymo sumetimais, galima butu ikelt foto, kur keliu rusiu papugos kartu, kadras kai aratinga su kajoku.
7sailor , seis metas linksmesne foto nimfu nusimato buti:]
1.kad foto matytusi vien paukschiai, arba tinkama aplinka...kaip pvz melinosios zvirblines prie kaktuso.....ir zakai zieduose...ir t.t.
2. pageidautinai visu ugiu, na nors kur `kajokas` -seip nuostabi foto, manau tinkanti:]
dabar seip pakomentuosiu:].
1 ginte...geda peled a:), toks paukstis, ir seip foto tavo su jo grazesniu buvo,,,gal pasistenk, padaryk darkarta fotosesija,ir tavo gokas bus kalendoriaus pazba,,su poza rakursu ir t.t. viskas ok, tik man spalvos keistos.
2. simbos linksma foto , bet ne kalendoriui, nežinau, kazkaip nenoriu matyt foto spintos....tikrai geresniu foto buvo
3. del bangotukes pritariu, ieshkoti geresniu kadru
4. del aratingos, manau arba fotosopint foto(kirpt-priartint, riskint), arba keisti i rezervines
5. pasielgsiu savanaudishkai- jurate, dodo ir kiti, noriu senegalo.
6. taupymo sumetimais, galima butu ikelt foto, kur keliu rusiu papugos kartu, kadras kai aratinga su kajoku.
7sailor , seis metas linksmesne foto nimfu nusimato buti:]
-
vasilysha - Pranešimai: 674
- Prikabinti failai
-
- 200811261093.jpg (26.45 KiB) Peržiūrėta 2020 kartus(ų)
-
- Aleksas.jpg (38.9 KiB) Peržiūrėta 2020 kartus(ų)
-
- Cipas.jpg (35.59 KiB) Peržiūrėta 2020 kartus(ų)
-
- DSC_2594.JPG (23.22 KiB) Peržiūrėta 2020 kartus(ų)
-
- IMG_2252.JPG (100.2 KiB) Peržiūrėta 2020 kartus(ų)
-
- IMG_2257.JPG (41.73 KiB) Peržiūrėta 2020 kartus(ų)
-
- bet šiaip ši Majos nuotrauka yra gan mažoka- gal Gabusia sumaišė ir mažesnį variantą atsiuntė. Arba aš kažkur jau nugrūdau...
- Maja 5.jpg (40.54 KiB) Peržiūrėta 2020 kartus(ų)
-
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių