Kalendorius 2014
tai aš ir sakau, dėl manęs vienos... man pavyzdžiui gražiau yra minimalistika, ir kalendorius tikrai būtų nenuobodus, jei dar dadėti kelias mažesnes nuotraukytes pirmąjam variantui, o galima buvo ir didelę dėti iš dviejų ar trijų, na panašiai, kaip šių metų, bet gal norima kitokio man koks bus prie tokio prisitaikysiu, tiesiog pirmasis variantas būtų priimtinesnis
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Na ten puikiai matosi šeštadienis ir sekmadienis raudoni...o į papūgų kalendoriu aš nieko nerašau,kažkaip gaila.. o šitas variantas su taip pamaišytom foto man labai
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Jergutėliau, merginos ,toks įspūdis, kad gyvenimą gyvenate, pagal būtent šį kalendorių, ta prasme ( lično Erikai, Rodnegai) kiba blyn, nepažiūrėjusi į plunksnių kalendorių, nežinosi kokia diena , dėl skonio nesigynčysma, man labiau limpa, kur daugiau papagajų, o skaičiai dzin , kaip nors atsirinksiu dienas . Kikimara, nieko nedidink(skaičių), tegul matematikų kalendoriai būna su afg dideliais skaičiais, dle osobienna tu*** .
p.s. Rodnega, pakutiniais momentais, tavo žinutės, nu brač, kaip opozicija seime, kuom nepatenkinta? Niurzgi-urzgi, kaip...... - (na aš tau tik asmeniškai, ne viešoj erdvėj, galėčiau pasakyti detaliau ). Vualia, padarys Kikimara šiųmetį kalendorių, ir jau nuo sausio 1 , gali užsiimti iniciatyva-2015 kalendoriui, kas trukdo, gal ego?
p.p.s. a Kikimariui, už pasiaukojimą, vardan kolektyvo, reiktų gero viskario bonką pastatyti(parašyk tu man adresą, aš atsiūsiu )
p.s. Rodnega, pakutiniais momentais, tavo žinutės, nu brač, kaip opozicija seime, kuom nepatenkinta? Niurzgi-urzgi, kaip...... - (na aš tau tik asmeniškai, ne viešoj erdvėj, galėčiau pasakyti detaliau ). Vualia, padarys Kikimara šiųmetį kalendorių, ir jau nuo sausio 1 , gali užsiimti iniciatyva-2015 kalendoriui, kas trukdo, gal ego?
p.p.s. a Kikimariui, už pasiaukojimą, vardan kolektyvo, reiktų gero viskario bonką pastatyti(parašyk tu man adresą, aš atsiūsiu )
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Jei aš žinau , kad negalėsiu padaryti gerai, neapsiimu iš viso . Tai sąžinė ir realus įgudžių įvertinimas o ne ego. Tikiuosi, tau tapo ramiau dėl mano ego
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Nu man su tom raidėm tai visiškai nesižiūri... Visiškai... Vaizdą žiauriai sugadina... Paliksiu taip kaip yra, be raidžių.
Gede, kad nevartoju alkoholio.
Gede, kad nevartoju alkoholio.
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 35 svečių