Kalendorius 2008
Na, nieko žiauraus nenorėjau pasakyti, tik man pasirodė, kad jau čia kažkokia makalynė darosi, vietoj to, kad atrinktume gražiausias nuotraukas ir turėtume gražų spalvingą su kokybiškomis fotografijomis ir įvairiomis papūgomis kalendorių, darome "pageidavimų" koncertą.
Čia aišku tik mano nuomonė, bet juk su savos gamybos nuotraukomis galima ir taip daug ką padaryti, marškinėlius, dėlionę, net ir kalendoriuką, juk daug įdomiau pamatyti nuotraukas papūgų, kurių pats neturi, na gal čia tik man taip keistai atrodo
Beto gal galima būtų dėti centrinę kokybišką nuotrauką, o šalia mažyčių nuotraukyčių kitų, juk kažką panašaus Papooga man ir rašei.
Čia aišku tik mano nuomonė, bet juk su savos gamybos nuotraukomis galima ir taip daug ką padaryti, marškinėlius, dėlionę, net ir kalendoriuką, juk daug įdomiau pamatyti nuotraukas papūgų, kurių pats neturi, na gal čia tik man taip keistai atrodo
Beto gal galima būtų dėti centrinę kokybišką nuotrauką, o šalia mažyčių nuotraukyčių kitų, juk kažką panašaus Papooga man ir rašei.
Paskutinį kartą redagavo DaliaM 2007.11.16 17:02. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
DaliaM - Pranešimai: 868
Aš tai kokybiško noriu, man nesvarbu, mano paukščiai ten bus ar ne. Kai kalendorius bus pakabintas namie ant sienos, jį matys ne tik patys namų šeimininkai, bet ir svečiai, o pamatę nekokybišką nuotrauką, jei ir nieko nesakys, tai vis tiek nekokį įspūdį susidarys ir apie patį kalendorių, ir apie tuos, kurie jį tokį išleido.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Jeigu daryti tikrai kokybišką, tai tuomet jis visas bus su Mauritanijos ariuku Na pasistengsim išspausti maksimaliai, bet, kad ir Jūs nelabai pasistengėt, tiek sailor (turėt TOKĮ aparatą ir nėra nei vienos tinkamos foto su nimfukais GĖDA PALĖDA bet dar ne vėlu taisytis ), tiek pvz. Daina (turėt irgi neblogą aparatą ir TOKĮ paukštį ir atsiųsti tik 3 nuotraukėles, kurių dvi beveik vienodos, nei vienos nuotraukos vertikalios ir prirašyti "suprantu, kad negeriausios, jei neįdėsi, tai nesupyksiu" Kaip tai neįdėsi SAULYTĖS? GĖDA PALĖDA bet dar ne vėlu taisytis ), tiek ir DaliaM (na, bet kadangi čia žakučiai, tai atleistina, o mažą vistiek kurnors įkišim ).
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Kad mano nimfoms neįsakysi pozuoti - kiek besistengiau, iš kadro išskrenda O ir fotografas iš manęs menkas , tai tik fotoaparatas ir gelbsti
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
rise_up - Pranešimai: 320
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 12 svečių