Uch Och Kalendorius 2012
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
aš taip pat vertinau kiekviena rūšį po kelias...(kažkur žodžio netariau)...na manau papooga būtų apsiėjus ir be mūsų pagalbos,bet jau nimfukų temoj... ir grožis o ir gausa...
labai patiko vertint tuos mažulius (atsrildinių šeimos narius)
labai patiko vertint tuos mažulius (atsrildinių šeimos narius)
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Kakarikis prie saulėnų dar galiu įsivaizduot kodėl patupdytas .Bet ką šuva veikia pas nimfas(exkandidatuose)?
-
Vygintas - Pranešimai: 1422
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
-
linska - Pranešimai: 667
- Augintiniai:
Tiesą sakant tikėjausi čia išvysti daug "och ach kiek daug šiemet gražių nuotraukų" ir kad šiemet kalendoriaus dayrmas apsieis be Bet turbūt kitam gyvenime
Gal jau plikim pernykštį kalendorių kaip pvz.. nes pernai kažkaip niekas neklausė manę tik Ebas palaikė, labai buvo reikalingas dvipusis, nes tiek gerų nuotraukų
O šiemt tikrai daug gerų gražių nuotraukų, šaunuoliai, daugelis tikrai pasistengė, todėl ir nuotraukų daug, exkandidatuose atmesti, už juos galite nebalsuoti, o kurie sudėti visi kandidatuoja į didelę, tad pasistenkite prabalsuoti už visas duodant ir po vieną ir po tris ir t.t. tai svarbu, nėra tiek daug tų nuotraukų, suskirstyta tik pagal rūšis, na dar suslėpsiu gal kai kurias, nebuvo laiko ir taip paryčiais tik miegot nuėjau. Už savas galit nebalsuoti, man žakučius pvz, atrinkti irgi labai sunku
Aš gal pabandysiu po balsavimų parodyti oficialius nuaglėtojus , bet jūsų balsas irgi svarbus
Su Saulėnais tai viskas tvarkoje - saulės zuikiai visi
O Kudlotasis nimfukas bandė irgi patekti ant kalendoriaus.
Gal jau plikim pernykštį kalendorių kaip pvz.. nes pernai kažkaip niekas neklausė manę tik Ebas palaikė, labai buvo reikalingas dvipusis, nes tiek gerų nuotraukų
O šiemt tikrai daug gerų gražių nuotraukų, šaunuoliai, daugelis tikrai pasistengė, todėl ir nuotraukų daug, exkandidatuose atmesti, už juos galite nebalsuoti, o kurie sudėti visi kandidatuoja į didelę, tad pasistenkite prabalsuoti už visas duodant ir po vieną ir po tris ir t.t. tai svarbu, nėra tiek daug tų nuotraukų, suskirstyta tik pagal rūšis, na dar suslėpsiu gal kai kurias, nebuvo laiko ir taip paryčiais tik miegot nuėjau. Už savas galit nebalsuoti, man žakučius pvz, atrinkti irgi labai sunku
Aš gal pabandysiu po balsavimų parodyti oficialius nuaglėtojus , bet jūsų balsas irgi svarbus
Su Saulėnais tai viskas tvarkoje - saulės zuikiai visi
O Kudlotasis nimfukas bandė irgi patekti ant kalendoriaus.
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
aišku.. Puiku,kad tiek nemažai tinkančių foto šiais metais! Galvojau,kad čia pretenduoja ne tik į dideles. Ačiū papoogai už rūpestį.
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
-
juurate - Pranešimai: 787
- Augintiniai:
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Kadangi as megstu, kai kiekvienas daro tai, ka ismano, tai savo balsavimo teise atiduodu Papoogai .
Slaptazodi galiu i AZ atsiusti
Slaptazodi galiu i AZ atsiusti
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias