Kalendorius 2013
Na as toki ir turejau galvoje ,idomu dar ir kitu nuomuone isgirst,jei toks tiks varijantas,tada del to tusciojo kampucio panaudojimo gal taip pat tegu pasisako,ko labiau kam reikia,info apie papugas ar linuju uzrasam.Man asmeniskai tai linijos gal reikalingesnes butu
-
kaukute - Pranešimai: 1310
- Augintiniai:
o sviesesnio fono nebandei uzdet? vel ta salta zydra spalva ir tokios siltos nuotraukos... gal pabandyk a? gal labiau derinsis ???
-
EmiliukaS - Pranešimai: 296
- Augintiniai:
Aš tai tikrai nieko nesirengiu ant kalendoriaus rašinėti, todėl linijos man nereikalingos. Ir šiaip - turėkit omenyje, kad jei kalendorių spausdinsim ant slidaus popieriaus, ne bet kokia priemone galima bus ten rašyti..
Man patiktų, jei kalendorius visas būtų užpildytas mūsų augintiniais.
Man patiktų, jei kalendorius visas būtų užpildytas mūsų augintiniais.
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Taigi, turiu visas foto pas save kompe. Dalį jau sukėliau į forumą. Bet turiu ir bėdą - nesugebu su savo "IT" žiniomis apeiti kai kurių dalykų ir padaryti, kad prisiregistruotumėt balsavimui savo vardu, kaip kad forume registruojatės. Paprašiau Papoogos pagalbos, bet greičiausiai ji užsiėmusi ir teks kažkaip kitaip šituos klausimėlius spręsti.
Žodžiu, foto jau galit matyti, balsuoti dar ne.
Žodžiu, foto jau galit matyti, balsuoti dar ne.
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Na va, visai neblogas variantas. O kampe apie kakadulius parašyti ką nors, igal dar ir šventines dienas surašyti, nors šventines dienas galima ir prie konkretaus dienos skaičiuko parašyti.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
kas, kad žinomos, pažymėti vis tiek gerai. Bet nebūtinai šone, galima gi mažomis raidytėmis prie konkrečios dienos skaičiuko parašyti, tada šone liks tik tekstukas apie papūgas.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 16 svečių