Uch Och Kalendorius 2012
Sumažinkite truputį vaizdą, nes netelpa į monitorių matyt, ant anršyklės turi būti Zoom (vazdo didinimas) kažkaip panašiai ir 100% 75 % 200%, tai va, susimažinti reikia.
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Pas mane jokios juosteles,tie simboliai-"pradeti,atnaujinti,uzdaryti..." ir tai beveik tik po puse matosi.Nepasikelia i virsu.Prisimenu ir pernai is pradziu taip buvo,paskui susitvarke.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Na, jeigu Papooga savo nugalėtojus turi, ir jais vadovausis, o balsavimų rezultatai jai tik kai kuriose vietose padės apsispręsti, tai gal ir nieko. Bet vis tiek kai kuriose rūšyse man tų nuotraukų labai daug. Ten, kur tik kelios, tai galėčiau ir balsuoti, o ten kur daug vienos rūšies, tai gerai būtų, kad nors kiek apmažinta būtų, pavyzždiui, iš panašių kadrų paliekant po vieną (geriausią Papoogos nuomone).
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Astrildų apmažinau, kur buvo beveik vienodos arba viena iš panašių ryškiai lyderiaujanti, atmetimo būdu dabar lengviau, bandysiu ir kitų apmažinti, tik su žakais tai jau pasistenkite visi už visas prabalsuoti, nes kokie bus rezultatai balsavimo taip ir bus
Aš dar minėjau, ne kartą, kad stengsiuos, kad skirtingų autorių nuotraukos papultų, kartais būna stiprios kelios foto, bet ka-kas kitoj srityje jau nugalėtojas
Ir dar, sakyčiau, kad Amazonės silpnokos, tad jei dar netyčia nusifotografuotų kosk kadriukas kitas pavykęs
Tas pat ir raudonkepurėms
Aš dar minėjau, ne kartą, kad stengsiuos, kad skirtingų autorių nuotraukos papultų, kartais būna stiprios kelios foto, bet ka-kas kitoj srityje jau nugalėtojas
Ir dar, sakyčiau, kad Amazonės silpnokos, tad jei dar netyčia nusifotografuotų kosk kadriukas kitas pavykęs
Tas pat ir raudonkepurėms
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Labai pritariu tokiam pasiūlymui, kad jei vieno žmogaus viena rūšis aiškiai nugali, o kita kunkuruoja su kitų autorių nuotraukomis, tai tiems kitiems pirmenybė būtų .
Ir amazonės tikrai silpnokos, taip kad jei atsiras geresnių kadrų (amazonių šeimininkai, išsitraukite dar kartą fotoaparatus), tikrai juos reikia įtraukti į balsavimą vėliau .
Ir amazonės tikrai silpnokos, taip kad jei atsiras geresnių kadrų (amazonių šeimininkai, išsitraukite dar kartą fotoaparatus), tikrai juos reikia įtraukti į balsavimą vėliau .
-
- Augintiniai:
Na va, pabalsavau už visas grupes, išskyrus nimfas, banguotukus ir suopį. Už vištinius ir suopinius irgi balsuoju, nes visos nuotraukos mano, mažai ten kas eina balsuoti, konkurentų nėra, tai galiu ramiai sau nuotraukas pagal savo kriterijus įvertinti. O nimfų ir banguotukų nuotraukų, tikiuosi, kad sumažės, nes man balsavimas daug laiko užima - aš jas pirma visas peržiūriu, kartais net po du kartus viską pravarau, išsirenku savo nugalėtojus, o tada jau lengviau visoms kitoms balus skirstyti būna, kai turiu su kuo lyginti. Jau ir taip užsisėdėjau prie tų nuotraukų, dar pasėdėsiu, ir, žiūrėk, švisti ims .
-
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių