KALENDORIUS 2010 METŲ -UŽSAKYMAI
Tikriausiai Indi dar norės, kad jos kalendoriai spaustuvėje būtų palikti .
Tai tada traukiam Vikutę, pridėdami jai dar vieną kalendorių, nekaltą taip pat, lieka 2 laisvi kalendoriai, vieno lyg ir veidrodine norėjo (tikiuosi, kad atsilieps), o vienas lieka, jeigu kas nors atsibustų.
Tai tada traukiam Vikutę, pridėdami jai dar vieną kalendorių, nekaltą taip pat, lieka 2 laisvi kalendoriai, vieno lyg ir veidrodine norėjo (tikiuosi, kad atsilieps), o vienas lieka, jeigu kas nors atsibustų.
Paskutinį kartą redagavo sailor 2009.12.22 19:00. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Gabusia, mano pažįstamas važiuos ketvirtadienį į Klaipėdą. Tai būtų gerai visų klaipėdiečių ar jiems prijančiančių kalendorius turėti trečiadienio vakare ar ketvirtadienį iki pietų. Parašysiu tau į pm savo telefono nr, kad galėtume susisiekti.
Ir dar - ar visų klaipėdiečių kalendorius paimti? Kaip supratau iš ankstesnių žinučių, tai kaukute bus tas kontaktinis asmuo, kuris padalins paskui visiems. Taip?
Ir dar - ar visų klaipėdiečių kalendorius paimti? Kaip supratau iš ankstesnių žinučių, tai kaukute bus tas kontaktinis asmuo, kuris padalins paskui visiems. Taip?
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
sunra_sun, tave įskaičiuoti į Klaipėdiečių sąrašą? A?
Kol kas man gaunasi 7 vnt. Klaipėdai, jei sunra_sun prisijungia, tai į Klaipėdą reiks pristatyti 13 vnt.
Kauniečių suskaičiavau 24 plius aytiškė Woltelle, taigi 25 vnt. į Kauną.
Tikiuosi, nieko nepraleidau...
Kol kas man gaunasi 7 vnt. Klaipėdai, jei sunra_sun prisijungia, tai į Klaipėdą reiks pristatyti 13 vnt.
Kauniečių suskaičiavau 24 plius aytiškė Woltelle, taigi 25 vnt. į Kauną.
Tikiuosi, nieko nepraleidau...
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
O kaip suprast-,,Mano pažįstamas išvažiuoja ketvirtadienį,o bus trečiadienio vakare arba ketvirtadienį per pietus''?
-
aaauuuggga - Pranešimai: 607
- Augintiniai:
Ausrele , ačiū, kad rūpiniesi. Man būtų gerai į Klaipėdą, vis arčiau, tik kada aš iš ten pasiimsiu - tai neįsivaizduoju.
-
sunra_sun - Pranešimai: 481
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot] ir 4 svečių