Uch Och Kalendorius 2012
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Aš čia truputį apie nimfas dar ir rezultatus.. Man asmeniškai tai patiktų, kad ant kalendoriaus būtų ta didžioji foto, kurioje - suaugusi nimfa, pavyzdžiui, ta, kuri surinko daugiausiai taškų man labai patiko, o ir nimfa ten labai graži ir foto. Mūsų nuotrauka man irgi patinka, bet nepatinka, kad Lututė ten tokia smulkutė visa, kitaip nei kiti vaikiai buvo, dar neatskleidus viso savo grožio, o suaugusios nimfos kitaip atrodo, ir jei kalendorių gaus kažkas dovanų, tai pamatytų koks yra suaugęs paukštis nuostabus. Na toks mano pamąstymas prieš maketą.. Juk dar ir tikriausiai mažam formate paklius nuotraukų
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
O man Lututės iš mėlynos serijos antroji nuotrauka labai patiko - ir paukštis ten gražiai atrodo, ir kadravimui (karpymui, derinant prie formato) galimybių daug .
Papoogos žinutės pataisymą labai sveikinu , nes būtent darant maketą geriausiai matysis, kuri nuotrauka bus tinkamesnė. Pavyzdžiui, surinkusi daugiausiai balsų žako nuotrauka tikrai graži, bet pati papūga lapo apačioje gali maža atrodyti, daug tuščios vietos lape bus. Gal kitas kadras gražiau žiūrėtųsi.
Papoogos žinutės pataisymą labai sveikinu , nes būtent darant maketą geriausiai matysis, kuri nuotrauka bus tinkamesnė. Pavyzdžiui, surinkusi daugiausiai balsų žako nuotrauka tikrai graži, bet pati papūga lapo apačioje gali maža atrodyti, daug tuščios vietos lape bus. Gal kitas kadras gražiau žiūrėtųsi.
Paskutinį kartą redagavo sailor 2011.10.26 02:00. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
na viskas bus gerai...nei vieno iš ankščiau matyto kalendoriaus nebuvo tokio,kad negalėtų laikyt(ar nesinorėtu matyt)..ir šį kart bus geras.mielesnis-ne krautuvinis...
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Jeigu turit pretenzijų dėl kažkurių nuotraukų, tai parašykit man AŽ, nes be abejo nepatogu čia garsiai taip rašyti, bus atsižvelgta, žodžiu jei turit kažkokių minčių ir nenorite viešai to išsakyti, tai parašykit man.
Ebai, tikiuosi čia toks jumoras pas tamsta
Ebai, tikiuosi čia toks jumoras pas tamsta
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
aš irgi nenoriu nieko izeist, bet man atrodo Lea elgiesi ne kaip moderatore o kaip paaugle su tokiais komentarais... Visishka nepagarba zmogui ikurusiam musu nuostabu foruma, apasiemusi neatlygintinai daryt didziuli darba, kuri tikrai ismano, tai man atrodo reiketu padekot o ne kritikuot, nes zmogui po tavo komentaru gali atkrist noras isvis kazka daryt... Ko pati nepasiemei daryt jeigu taip gerai ismanai apie nuotraukas ir kalendorius?
Atsiprasau nesusilaikiua nuo komentaro
Atsiprasau nesusilaikiua nuo komentaro
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių