Kalendorius 2013
Papildžiau Kalendoriaus balsavimo didžiąsias foto Evers krameriuko foto. Taip kad tie, kurie jau balsavo - užsukit įvertinti papildymą.
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Tai gal tas pasikartojančias sutvarkyti - pasakyti Ausrelei, iš kurios kategorijos (didelių ar mažų) konkrečias nuotraukas pašalinti. Ir apskritai, paskaičius man tokios klausimas kilo - kokiu pagrindu atrinktos didžiosios, jeigu rašoma, kad balsuokit, o paskui pakeisim, jeigu norėsit? Taigi didžiosioms kriterijų daugiau.
Pavyzdžiui, prie didžiųjų yra šita mano banguotukės nuotrauka, kuri (ypač nekarpyta) visai netinka
Tuo tarpu šitas kadras,
kuris yra daug geresnis ir įdomesnis, kažkodėl prie mažų. Tiesa, dar buvo siųstas panašus kadras, kurio išvis nėra, bet bala jo nematė.
Toliau - nimfos. Mano nuomone, šitas kadras yra vykęs ir įdomus (kampe banguotukė neryški, bet ją galima nukirpti)
bet jo kažkodėl išvis nėra - nei prie mažų, nei prie didelių.
Dar mažas ne visas peržiūrėjau, bet ten radau keletą tikrai gerų kadrų - įdomu, kodėl jie nebuvo prie didelių atrinkti?
Pavyzdžiui, prie didžiųjų yra šita mano banguotukės nuotrauka, kuri (ypač nekarpyta) visai netinka
Tuo tarpu šitas kadras,
kuris yra daug geresnis ir įdomesnis, kažkodėl prie mažų. Tiesa, dar buvo siųstas panašus kadras, kurio išvis nėra, bet bala jo nematė.
Toliau - nimfos. Mano nuomone, šitas kadras yra vykęs ir įdomus (kampe banguotukė neryški, bet ją galima nukirpti)
bet jo kažkodėl išvis nėra - nei prie mažų, nei prie didelių.
Dar mažas ne visas peržiūrėjau, bet ten radau keletą tikrai gerų kadrų - įdomu, kodėl jie nebuvo prie didelių atrinkti?
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
O šitos man daug gražesnės, negu tos, kur kalendoriuje yra.
Ale visgi daug šiemet neapsižiūrėjimų su kalendorinėm nuotraukom.
Ale visgi daug šiemet neapsižiūrėjimų su kalendorinėm nuotraukom.
-
- Augintiniai:
Turiu omeny ne tik pasikartojančias nuotraukas, bet ir iš viso neįdėtas, ir dar atrinkimas man nelabai aiškus.
-
- Augintiniai:
Viską suprantu, bet dabar bent jau visos siųstos nuotraukytės sutalpintos t.y beveik visos, nes vat šita mano paskutinė nuotrauka nepatalpinta nors dydis tikrai tinka.
-
Smile - Pranešimai: 657
- Augintiniai:
atsiprasau aisku as cia nieko nesuprantu,bet man tarp mazu yra daug graziasniu nuotrauku negu tarp dideliu pvz.sailor kakadulio tai tikrai noretusi matyti didesnias foto kurios ikeltos tarp mazu ir dar yra keletas amazoniu graziasniu,bet cia tik mano nuomone
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
Kaip ir galvojau, tai ir nutiko... Gobšumas...
Sailor, pasižiūrėk į savo paskutinę foto. Taip, ji graži, bet pagalvok kaip atrodys didelio formato... Taškelių pilna... Beje, aš jos net negavau.
O dviejų banguotukų - apkarpius gausis stati, todėl ir dėjom prie mažų.
Deivis99, yra įkelta prie didelių mums geriausiai atrodžiusių... Kitų antras planas yra labai taškuotas, kas labai negražiai atrodys jei bus dideliam formatui.
Sailor, pasižiūrėk į savo paskutinę foto. Taip, ji graži, bet pagalvok kaip atrodys didelio formato... Taškelių pilna... Beje, aš jos net negavau.
O dviejų banguotukų - apkarpius gausis stati, todėl ir dėjom prie mažų.
Deivis99, yra įkelta prie didelių mums geriausiai atrodžiusių... Kitų antras planas yra labai taškuotas, kas labai negražiai atrodys jei bus dideliam formatui.
-
- Augintiniai:
Tos tikrai nebuvo atsiųstos.
Sailor, kodėl Tu neapsiėmei šio reikalo? Kai komentuot, tai sugebat, o kai kažką padaryt reikia, nėra kam... Galit daryt dėl manęs viską iš naujo... Siųst nuotraukas iš naujo, daryt balsavimą naują, naują kalendorių.
Sailor, kodėl Tu neapsiėmei šio reikalo? Kai komentuot, tai sugebat, o kai kažką padaryt reikia, nėra kam... Galit daryt dėl manęs viską iš naujo... Siųst nuotraukas iš naujo, daryt balsavimą naują, naują kalendorių.
-
- Augintiniai:
Kiekvienais metais tas kas apsiima su kalendorium būna "tarkuojamas" Čia jau imantis šito reikalo reikia nusiteikti, kad vis tiek visiem neitiksi, būsi blogas, neišmanėlis ir t.t. Bet viskas nurims ir prasidės padėkos, aikšiojimai kai kalendorių laikys savo rankose Ir taip kas met... Tad, Kikimariuk, šarvuokis kantrybe ir pirmyn
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 17 svečių