Kalėdos zoosodo plunksnuočiams
Kaip smagu skaityti tokius pranešimus! Ir žaisliukai super, ir iniciatyvos!
Taip, aš pritarčiau, kad pinigų zoo tikrai nereiktų duoti - tikrai geriau pirkti kokius riešutus. Tiesa, iš zoo aš kol kas nesulaukiu atsakymo į laiškutį, ko jiems labiausiai šiuo metu reikėtų. Bandysiu dar kartą rašyt.
Kas dėl organizacinių dalykų - galima pinigėlius vesti kartu perkant kalendorių. Tuomet vienu pavedimu ir už kalendorių sumokam, ir zoo krepšelį papildom. O iš to krepšelio organizuosim reikalingų prekių pirkimą. O kas nenorės kalendoriaus, bet norės prisidėti prie zoo iniciatyvos, tada tiesiog tegu man až parašo.
Taip, aš pritarčiau, kad pinigų zoo tikrai nereiktų duoti - tikrai geriau pirkti kokius riešutus. Tiesa, iš zoo aš kol kas nesulaukiu atsakymo į laiškutį, ko jiems labiausiai šiuo metu reikėtų. Bandysiu dar kartą rašyt.
Kas dėl organizacinių dalykų - galima pinigėlius vesti kartu perkant kalendorių. Tuomet vienu pavedimu ir už kalendorių sumokam, ir zoo krepšelį papildom. O iš to krepšelio organizuosim reikalingų prekių pirkimą. O kas nenorės kalendoriaus, bet norės prisidėti prie zoo iniciatyvos, tada tiesiog tegu man až parašo.
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Nuva pas mane jau 10 žaislu laukia nesulaukia buti panaudoti Norejau paklausti ar jau atsake ko labiausiai reikia? Ir ar apytiksliai zinoma data? Na pvz pradzio grodzio ar kaip praitais metais? Labai laukiam nesulaukiam
-
EmiliukaS - Pranešimai: 296
- Augintiniai:
Deja dar neturiu info apie poreikį - įtariu, kad teks skambinti jiems, ne rašinėti laiškus. Pasirūpinsiu tuo kitą savaitę.
Kas dėl pačio vizito datos - priklauso nuo daugumos norų. Gal pavyktų iki Kalėdų susiorganizuoti...
Kas dėl pačio vizito datos - priklauso nuo daugumos norų. Gal pavyktų iki Kalėdų susiorganizuoti...
-
- Augintiniai:
Nu taip, ne veltui sakoma, kad siūloma prekė pigi... Tokie rūpestingi, o nesugeba atsakyti ko jiems labiausiai reikia
- Plunksna
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-