Kalėdos zoosodo plunksnuočiams
ne man nebūtinai visus,bet norisi nuo Hriuko tėveliams linkėjimu perduoti..nes kai pirkau Harį nemačiau išvis jų narve žaislų
net nežinau kaip perduoti,gal per pašta kam į Kauną atsiusti??
net nežinau kaip perduoti,gal per pašta kam į Kauną atsiusti??
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
per paštą bus manau brangoka Gal kas pro šalį kada važiuos ir paims, pabandyk atitinkamoj temoj paskelbti, kad transportas reikalingas Laiko dar yra, siųsti manau visad suspėsi
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
nežinau manau apie 10lt tebus iki 2kg jai svoris,bene taip pašto skaičiuoklė rodo..užeisiu į paštą pasiklausinėsiu...
-
- Augintiniai:
Aš ne meistras žaislams gaminti,bet bukite geri pagaminkite ką ))nors arai ,jį(jis) toks nelaimingas ,gaila žiūrėti. Meistreliai labai prašau asmeniškai jam ,labai prašau.Ačiū.
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
nile-pagaminsiu Tik va net neįsivaizduoju kokio dydžio kaladėlių reikia aros snapeliui Reiks nete pasiieškoti
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
pabandyčiau ir aš ką padaryti,bet manau su virve nieko nesigaus ariukas greit sudoros,o va savo grandines nupirktas kažkur nukišau vis tvarkydama,o kitų nedasipirkau,nes žinojau namie nemažai yra
sūnui patiko žaisliukus daryti,labai smagu vaiką savo matyti su tokiu polėkiu gaminant,ir gręžia ir su švytriniu popieriumi trina ,ir pirštus užsigavęs net nuo manęs slepia,kad tik nenuvaryčiau nuo darbo
sūnui patiko žaisliukus daryti,labai smagu vaiką savo matyti su tokiu polėkiu gaminant,ir gręžia ir su švytriniu popieriumi trina ,ir pirštus užsigavęs net nuo manęs slepia,kad tik nenuvaryčiau nuo darbo
-
- Augintiniai:
Totas nelabai virvėmis domisi,tik jeigu padarau kokį mazgą tai momentaliai sugeba išnarplioti AČIŪ Erika.
-
- Augintiniai:
Su dėde sakėm padarysim du inkilus jei rasim tinkamus kelmus tam.
Nile, padarysiu kažką graužiamo. Tik po sav. vidurio.
Evers, mano pussesesrė turėtų šį mėn. atvažiuot pas mus, tai parašysiu ryt ir sužinosiu tiksliai.
Nile, padarysiu kažką graužiamo. Tik po sav. vidurio.
Evers, mano pussesesrė turėtų šį mėn. atvažiuot pas mus, tai parašysiu ryt ir sužinosiu tiksliai.
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Va padariau 11 zaislu! VPuse is ju didziosioms patys matysit:) Gal tik maziukai pasirodys. Jau esu supakavusi tadel vieno nenufotkinau. Bet jis labai panasus kaip tas pakabukas su konkorieziais
Viska dariau pati kiekvienas zaisliukas turi karabina
Viska dariau pati kiekvienas zaisliukas turi karabina
- Prikabinti failai
-
EmiliukaS - Pranešimai: 296
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių