Kalendorius 2011
-
Kleckepytė - Pranešimai: 379
- Augintiniai:
pageigavimai kalendoriaus koregavinmui baigesi prasom surasyti paukstuku rusis ir seiminnku vardus, kas dar to nepadaret.
man sunku tai padaryti perziurint visa savo el pasta, ir atrenkant nuotrukas kur kieno. as jau dabar galeciau atiduoti kalendoriu spauzdinimui, bet... darbas nebaigtas. Zinoma kas neparasys, jau eisiu ieskoti ir knisti savo pasta, bet noreciau rytoi jau atiduoti spauzdinimui, ir ramia sazine toliau dirbti prie savo "chalturkiu"
As suprantu jusu pastebejimus, bet man del ju neramu, vienas nori vienaip kitas kitaip, o kitam gerai kaip yra... mane tai neramina, ir norisi pakeisti kazka, bet laiko neturiu, tad geriau komentarai ir nuomones po atspauzdinmo, nebent tikrai norite kazka skubiai keisti.
man sunku tai padaryti perziurint visa savo el pasta, ir atrenkant nuotrukas kur kieno. as jau dabar galeciau atiduoti kalendoriu spauzdinimui, bet... darbas nebaigtas. Zinoma kas neparasys, jau eisiu ieskoti ir knisti savo pasta, bet noreciau rytoi jau atiduoti spauzdinimui, ir ramia sazine toliau dirbti prie savo "chalturkiu"
As suprantu jusu pastebejimus, bet man del ju neramu, vienas nori vienaip kitas kitaip, o kitam gerai kaip yra... mane tai neramina, ir norisi pakeisti kazka, bet laiko neturiu, tad geriau komentarai ir nuomones po atspauzdinmo, nebent tikrai norite kazka skubiai keisti.
- AksanaLap
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Sutinku sailor vardus bei rusiu pavadinimus- susipazinimui
Aciu papoogai ir kitiems palikusiems komentarus, tikuosi dar siek tiek ju sulaukti... ne visos nuotraukos dar aiskios,
Nimfu truksta aprasymu,
banguotosios kieno?
zako ne visos,
Po birzelio vistos mazos pirmos ,
balta kakadu,
balandzio kieno ten didelej buvo?,
is po kovo antys mazose?,
Nu nedaug truksta
Aciu papoogai ir kitiems palikusiems komentarus, tikuosi dar siek tiek ju sulaukti... ne visos nuotraukos dar aiskios,
Nimfu truksta aprasymu,
banguotosios kieno?
zako ne visos,
Po birzelio vistos mazos pirmos ,
balta kakadu,
balandzio kieno ten didelej buvo?,
is po kovo antys mazose?,
Nu nedaug truksta
- AksanaLap
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520