Kalėdos zoosodo plunksnuočiams
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
aš žaislų pagaminsiu, bet vidutinėm ir didžiosiom papūgom nepavyksta man mažiems labai pagaminti, neturiu tokių smulkių medžiagų, o didžiosioms "malkos" kaip tik
P.S. o virvės storesnės, tai čia kokio storio?
P.S. o virvės storesnės, tai čia kokio storio?
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
-
Svetukas - Pranešimai: 119
- Augintiniai:
Aš užklausiu dėl virvės storio. Nors iš praktikos galiu pasakyti, kad 10-12 mm virvė jau pakankamai stora.
Galima ir pinigėlius vesti, nes reiks dar riešutų kažkiek nupirkti. Ir tos virvės nepigios - žiūrėjau Senukų el. parduotuvėj apie 40-60 lt 20 metrų ilgio virvė kainuoja (priklausomai nuo storio).
Daugiau rankšluoščių nepirkit - bus per akis, jei ir Gabusia, ir Rodnega pirks. Geriau kelis litukus į bendrą katilą sumesti.
Ir dar klausimėlis - kas man galėtų pagelbėti perkant riešutus? Kas galėtų iki turgaus nulėkti ar kur kitur pigiau gauti riešutukų? Kalba eina apie graikinius, lazdyno ir žemės riešutus.
Į Senukus aš pati galėsiu kada užlėkti, nupirksiu virvės. Trūkstamais žaislais ir sepijomis taip pat pasirūpinsim kartu su Ieva. Labai lauksim Erikos pagamintų žaislų! Kaip visada - jie būna fantastiški.
Žinoma, ir kitų forumiečių gaminami žaislai būna nuostabūs! Tokiais žaisliukais labiausiai ir džiaugiasi zoosodas, nes jie pagaminti pačių rankomis.
O dėl susitikimo laiko - planuokim 11 val. Kad nebūtų labai vėlu ar labai anksti. Ir planuokit ten praleisti kokias 3 val.
Galima ir pinigėlius vesti, nes reiks dar riešutų kažkiek nupirkti. Ir tos virvės nepigios - žiūrėjau Senukų el. parduotuvėj apie 40-60 lt 20 metrų ilgio virvė kainuoja (priklausomai nuo storio).
Daugiau rankšluoščių nepirkit - bus per akis, jei ir Gabusia, ir Rodnega pirks. Geriau kelis litukus į bendrą katilą sumesti.
Ir dar klausimėlis - kas man galėtų pagelbėti perkant riešutus? Kas galėtų iki turgaus nulėkti ar kur kitur pigiau gauti riešutukų? Kalba eina apie graikinius, lazdyno ir žemės riešutus.
Į Senukus aš pati galėsiu kada užlėkti, nupirksiu virvės. Trūkstamais žaislais ir sepijomis taip pat pasirūpinsim kartu su Ieva. Labai lauksim Erikos pagamintų žaislų! Kaip visada - jie būna fantastiški.
Žinoma, ir kitų forumiečių gaminami žaislai būna nuostabūs! Tokiais žaisliukais labiausiai ir džiaugiasi zoosodas, nes jie pagaminti pačių rankomis.
O dėl susitikimo laiko - planuokim 11 val. Kad nebūtų labai vėlu ar labai anksti. Ir planuokit ten praleisti kokias 3 val.
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
dėl virvės neskubėkit, o tai būna senukuose trečiadieniais(ne kiekvieną) akcija 30% nuolaida viskam, tai virvė išties pigiau gausis Aš tuomet žaislų prigaminsiu kiek galima daugiau, didžiosioms papūgoms su grandine, kad taip greit nesugriaužtų
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Kai susiderinsim su spaustuve galutines kainas, tada parašysiu, kiek ir kam pervesti už kalendorius. O prie jų galima bus pridėti ir bendram projektui. Žodžiu, viską į bendrą sąskaitą.
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 15 svečių