Kalėdos zoosodo plunksnuočiams
Stai ka padariau mazosioms papugelems prie vieno pridejau karabina priekito idele saarzele ar tiks tokie zaislai?
-
EmiliukaS - Pranešimai: 296
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Karabinas tai netrukdo, iš kur gi jie trauks karabinus, o dėl sąvaržėlės, tai kažkaip pavojnga ji, juk buvo nesenai prasidūrusi nimfa kiaurai gerklę, tai geriau nereikia sąvaržėlių. O žailsiukai puikūs!
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Tiems, kas iš Vilniaus nevažiuos, bet norėtų įdėti dovanų zoosodo gyventojams - rašykit man žinutę, sutarsim kur susitikti, kad galėčiau siuntinukus susirinkti.
Kas dėl važiavimo pačio - man labiau tinka šeštadienis. Nors iš bėdos galėtume ir sekmadienį, bet tumpiau tada, nes mūsų sekmadienių vakarai užimti...
Šiaip aš mielai paimčiau ir Sineriukę kartu važiuot, bet nežinau, ar pavyks sutilpti į mašiniuką (jau dabar mano ekipažas iš keturių asmenų Ir ant klaustuko penktasis - tai jei jis atsisakys, tada galima būtų).
Kas dėl važiavimo pačio - man labiau tinka šeštadienis. Nors iš bėdos galėtume ir sekmadienį, bet tumpiau tada, nes mūsų sekmadienių vakarai užimti...
Šiaip aš mielai paimčiau ir Sineriukę kartu važiuot, bet nežinau, ar pavyks sutilpti į mašiniuką (jau dabar mano ekipažas iš keturių asmenų Ir ant klaustuko penktasis - tai jei jis atsisakys, tada galima būtų).
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
oi dėkui Aušrele, tikrai duok žinot ar mane paimsi, labai norėčiau nuvažiuoti
Pas mane tai toks darbo grafikas kad aš ir šeštadieniais ir sekmadieniais būna dirbu, tai šį mėnesį nusimato palankios laisvos dienos:14,15,20,21, na dar 16(bet šia diena Vilniuje turiu būti 16 val.) Visos dienos, nei šeštadienis, nei sekmadienis, tai jei nutarsit važiuot kada ne šiom dienom, tai Aušrele net nesuk galvos
P.S. EmiliukaS puikūs žaisliukai
Pas mane tai toks darbo grafikas kad aš ir šeštadieniais ir sekmadieniais būna dirbu, tai šį mėnesį nusimato palankios laisvos dienos:14,15,20,21, na dar 16(bet šia diena Vilniuje turiu būti 16 val.) Visos dienos, nei šeštadienis, nei sekmadienis, tai jei nutarsit važiuot kada ne šiom dienom, tai Aušrele net nesuk galvos
P.S. EmiliukaS puikūs žaisliukai
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Turiu pasiūlymą : kas negalime dabar ,gal dar susiorganizuotume po Kalėdinio maratono dovanėlių Zoosodui!!!!?? Aš garsiai pamąsčiau .
-
Vitalija - Pranešimai: 604
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
-
EmiliukaS - Pranešimai: 296
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių