World of Zoo, Kaunas
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Sveiki visi
atrodo pagaliau papuoliau čia kur reik ir visiems paukštininkams, norim pasakyti,kad "World of Zoo" , atkeliavusi nauja partija Versele Laga maistelio papūgoms. Užsukit, lauksim
atrodo pagaliau papuoliau čia kur reik ir visiems paukštininkams, norim pasakyti,kad "World of Zoo" , atkeliavusi nauja partija Versele Laga maistelio papūgoms. Užsukit, lauksim
- Egliune
- Augintiniai:
Laba diena, gan seniai buvau prisijunges pabendraut su jumis, gyvenimo ritmas priverte apleisti gyvenimo hobi, taciau isvykus is tevynes ir baigiant isikurti kitoje salyje mintys apie plunksnuotaji drauga vis dazniau aplanko musu namus. einu paskaitinesiu kas ivyko per ta laika jusu gyvenimuose, o jus jei turite klausimu rasykit, as tikrai gyvas ir neapleidau savo veiklos, beto nors ir pasitrauke Vitalija is musu parduotuveles, ten veikla verda ir toliau, musu kolektyva papylde naujos merginos, kurios pasiruosusios susipazint ir draugaut su jumis.
-
deivis373 - Pranešimai: 332
Čia tai naujiena, kad Vitalija nebedirba. Tai sakyk tada, kas dirba, į ką reikės kreiptis, kai prekių norėsiu.
-
- Augintiniai:
Man reikia daiginukų, kiaušinmaisčio didžiosioms ga dar kaiką prigriebčiau... Bet kai Vitalija nebedirba, tai ir nežinau pas ką kreiptis ir kaip čia dabar prekes į Vilnių parsigabenti reiks
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
tiesiog skambinkite numeriuku 867911814 su ja viska galima sutart, ji siai dienai uz viska atsakinga ir savo darba atlieka labai gerai
-
O kas nors iš darbuotojų gal forume lankysis, kad būtų galima žinutėmis bendrauti? Kai Lietuvoj retai ir trumpai būnu, tai skambinimas man nelabai tinkamas būdas teirautis ir tartis.
-
- Augintiniai:
Sailor as ir pats labai mazai leidziu laiko Lietuvoje, siaip jei gerai suprantu Egliune viena is mergaiciu kuri pakeite Vitalija, o jei ka rasykit tiesiai man worldofzoo@yahoo.com
-
Aš ir norėčiau daiginukų...
Gal World of Zoo galėtų tiesiog supakuot ir atsiųst partiją į Vilnių, į kokią nors draugišką parduotuvę?
Gal World of Zoo galėtų tiesiog supakuot ir atsiųst partiją į Vilnių, į kokią nors draugišką parduotuvę?
-
DoDo - Pranešimai: 1039
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių