Maisto ir kitų prekių užsakymai iš užsienio
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Labiau maistą. Žaislų ir taip galiu padaryt.
Mano pusbrolis į Angliją tikriausiai greitai važiuos, tai reiks pakalbėt su juo.
Mano pusbrolis į Angliją tikriausiai greitai važiuos, tai reiks pakalbėt su juo.
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Nu siektiek grudu ir seklikiu uzsakiau is "scarlet'o".
Bet, jokios info kuriuo budu pristatys neaisku.
Paprastai manes namuose nebuna, ir as palieku prierasa "palikit garaze", o cia tik susimoketi paprase ir dar i e-maila parasys, gal ten rasiu Kazka
Pratesiu
Tesiu:
"You haven't entered any instructions." Tai, kad nebuvo jokio "laukelio"
Bet, jokios info kuriuo budu pristatys neaisku.
Paprastai manes namuose nebuna, ir as palieku prierasa "palikit garaze", o cia tik susimoketi paprase ir dar i e-maila parasys, gal ten rasiu Kazka
Pratesiu
Tesiu:
"You haven't entered any instructions." Tai, kad nebuvo jokio "laukelio"
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Ten ne barnis buvo, o pastaba
Amazone išties gariūnai ir su labai didele konkurencija, todėl laimi pirkėjas Kaip ir ebay'juje beje. Rašęs žmogus gyvena Anglijoje, tiesiog nepagalvojo, kad į Lietuvą neveža, o nuoširdžiai patarė ir tiek. Kažkaip vyrukai pastaruoju metu truputį paranojiški O už lotynų kalbą dėkui, prasišviečiau
Kas link Scarlet, pabandyk susisiekti mail'u prieš ar ką tik po mokėjimo, pasitikslink kas ir kaip, aš susidariau įspūdį, jog tai "šeimyninio" tipo versliukas, stengiasi kaip gali, o normalios el. sistemos, viską numatačios ir automatu paskaičiuojančios labai nemenkai pakainuoja, tad ir verčiasi žmonės pigesniais įrankiais
Amazone išties gariūnai ir su labai didele konkurencija, todėl laimi pirkėjas Kaip ir ebay'juje beje. Rašęs žmogus gyvena Anglijoje, tiesiog nepagalvojo, kad į Lietuvą neveža, o nuoširdžiai patarė ir tiek. Kažkaip vyrukai pastaruoju metu truputį paranojiški O už lotynų kalbą dėkui, prasišviečiau
Kas link Scarlet, pabandyk susisiekti mail'u prieš ar ką tik po mokėjimo, pasitikslink kas ir kaip, aš susidariau įspūdį, jog tai "šeimyninio" tipo versliukas, stengiasi kaip gali, o normalios el. sistemos, viską numatačios ir automatu paskaičiuojančios labai nemenkai pakainuoja, tad ir verčiasi žmonės pigesniais įrankiais
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Taigi vel pratesimas:
Hello,
Thank you for your order.
Unfortunately our couriers charge £18 for delivery to Ireland.
If you wish to proceed further we will need a further £12 carriage.
This can be paid online by clicking the 'Ireland Shipping' button, or paid directly into paypal (scarlettdlc@yahoo.co.uk) or by telephone on 01507 523850.
Apologies for any inconvenience.
Kind Regards
Scarlett
Bet, juk ne mano problemos, kad kazkas pristatymo ykainius pakeite As jau sumokejes, kiek prase....
Hello,
Thank you for your order.
Unfortunately our couriers charge £18 for delivery to Ireland.
If you wish to proceed further we will need a further £12 carriage.
This can be paid online by clicking the 'Ireland Shipping' button, or paid directly into paypal (scarlettdlc@yahoo.co.uk) or by telephone on 01507 523850.
Apologies for any inconvenience.
Kind Regards
Scarlett
Bet, juk ne mano problemos, kad kazkas pristatymo ykainius pakeite As jau sumokejes, kiek prase....
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Ebai, dėl savo žioplumo kitų kaltinti nereikėtų. Atsidaryk dar kartą Scarlett puslapį, ir įdėmiai peržvelk kairėje esantį meniu (sufleruoju - atkreipk dėmesį į septintą nuo apačios eilutę).
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Ogi ten visa informacija, kiek kainuoja siuntimas į Airiją, Š.Airiją ir Škotijos kalnynus bei kaip užsisakant iš karto susimokėti reikiamą sumą. Aš porą kartų užsisakinėjau, viską susimokėjau iš karto, jokių papildomų rūpesčių neturėjau .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių