[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4761: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4765: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
Paukstis.lt • Temos rodymas - Maisto užsakymas iš Scarlett, UK
logo

Maisto užsakymas iš Scarlett, UK

Kur įsigyti maisto, papildų ir kitų prekių?

Standartinė sailor » 2013.04.13 17:23

Tiesa, jeigu pagrindinis papūgos maistas yra granulės, tai vitaminų papildomai nereikia, bes granulėse jau yra visų reikalingų vitaminų ir mineralų.
Vartotojo avataras
sailor

Augintiniai:

Standartinė blogiukeeee » 2013.04.13 20:44

Kaip manot, jei aš maitinsiu savo kakadu šiuo maistu, tai ar reiks pirkt papildomai vitaminų? O jei tarkim pirkčiau ir duočiau? Nejau papūgai gali būt per daug vitaminų? Atsiprašau už kvailą klausimą... :geda:
Maistas toks:
http://scarlettsparrotessentials.co.uk/hagen_tropimix_2kg

Vitaminai tokie:
http://scarlettsparrotessentials.co.uk/easy_bird_pet_bird_supplement_100g

Nors manau jog jei nelabai ės granules tai tiek tų vitaminų ir gaus. Tai reiks užsisakinėt šių vitaminų... :yes4:
Vartotojo avataras
blogiukeeee

Augintiniai:

Standartinė fubus » 2013.04.13 22:11

:yes4: Manau kad reikia vitaminu
Vartotojo avataras
fubus

Augintiniai:

Standartinė Ausrele » 2013.04.14 22:01

Tik norėjau perspėti visas, kad užsakymo greitai nepateiksiu, nes turiu rūpestėlių namuose (mažius mano serga). Tikėkitės tik kitos savaitės pabaigoje. :(
Vartotojo avataras
Ausrele

Augintiniai:

Standartinė Ieva » 2013.04.14 22:22

Man tai tinka ;) sveikit! :*
Vartotojo avataras
Ieva

Augintiniai:

Standartinė fubus » 2013.04.14 22:44

Palauksim. Sveikit
Vartotojo avataras
fubus

Augintiniai:

Standartinė ErikaE » 2013.04.15 12:43

blogiukeeee man atrodo, kad tas lesalas, daugiau toks, kaip papildomas, ne pagrindinis :nežinau: Aš tavo vietoj bandyčiau nusipirkti po mažą pakelį kelių rūšių graules ir daiginukus, kaip dėl granulių tai aš nežinau ar iškarto valgys, bet juk daiginukus mėgsta visi :twiddle:
Vartotojo avataras
ErikaE

Augintiniai:

Standartinė blogiukeeee » 2013.04.15 13:04

Mano užsakymas būtų toks:

Easy Bird Pet Bird Supplement 100g (Code EASYBIRD100)

Hagen Tropimix 2kg (Code HTROPIMIX2)- 2 vnt.

Nibbler Block (Code NIBBLER)- 2 vnt.

Versele Laga Exotic Fruit Mix 600g (VLFRUIT600) - 2 vnt.

Versele Laga Exotic Nut Mix 750g (Code VLNUT750)- 2 vnt.

Tropimix Cockatiel/Lovebird 908g (Code HTROPIMIXTIEL)- 2 vnt.

Prestige Premium Australian Blend 1kg (Code LOROPARA1)- 2 vnt.

Budgie Prestige Seed Mix 4kg (Code VLBUDGIE4)- 1 vnt.
Paskutinį kartą redagavo blogiukeeee 2013.04.22 20:56. Iš viso redaguota 6 kartus.
Vartotojo avataras
blogiukeeee

Augintiniai:

Standartinė blogiukeeee » 2013.04.15 13:06

Ausrele, sveikit! :*
Vartotojo avataras
blogiukeeee

Augintiniai:

Standartinė Vikute » 2013.04.15 17:06

Kadangi pas mane po langais aplink lesykla kruva daiginuku ir sausiaku, tu kuriu nesuvalgo Emulis, ir gal ne viska suvalge pauksciukai laukiniai, aisku dar visokie kukuruzai ten bus like, jau greit visa tai sudygs, ir susimasciau ar daiginuose ir sausiake pvz Avian kuri as pirkau, yra genetiskai modifikuotu seklu? kazkaip kiek ieskojau, ju puslapyje jokios info neredau :twiddle: Gal kasnors netycia domejosi? :pooh_lol:
Vartotojo avataras
Vikute

Augintiniai:

Grįžti į Maisto pardavėjai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių

Forumo augintiniai

Kaladėlę aš kremtu
Ir snapelį dailinu!
Plunksnas dar pakedenu -
Savo grožį puoselėju!

2015 Gruodis