Maisto užsakymas iš Scarlett, UK
KADA PASKUTINI KARTA KAS NORS UZSISAKINEJOTE IS SCARLETU.NA,JAU ANTRAS VAKARAS,KAI NEGALIU NIEKO UZSISAKYTI IS JU nesuprantu,ar cia mano kompas jau luzta,ar cia ju sistema streikuoja.viska suvedu ko noriu,tik paspaudziu pirkti,iskart raso klaida,o po to visas pirkiniu krepselis dingsta nezinau jau ka daryt,o maisto tai jau labai reik
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
As prie gera menesi uzsakinejau is skarleto, viskas atejo. Tai parasyk jiems laiska, man bent jie visada maloniai atsako.
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
cha,as stai tik paburbejau,ir viskas pavyko.tik kazkodel neleido padaryti pristaymo i darba.ateis ir saskaita ir prekes i namus. na,ka padarysi,svarbu,kad Kukute butu soti
-
- Augintiniai:
Sveiki visi, toks klausimėlis, gal kas greitu laiku planuoja užsakinėti prekių, man labai reiktų daiginimo mišinio didžiosioms papūgoms, gal kas priimtų mano užsakymą į kompaniją būčiau labai dėkinga.
Beje tuo pačiu noriu paklausti, gal kas žino ar LT kur nors prekiauja daiginimo mišiniais ? anksčiau turėdavo "World of zoo Kaune, bet deja nebėra Lauksiu jūsų pasiūlymų ir patarimų
Beje tuo pačiu noriu paklausti, gal kas žino ar LT kur nors prekiauja daiginimo mišiniais ? anksčiau turėdavo "World of zoo Kaune, bet deja nebėra Lauksiu jūsų pasiūlymų ir patarimų
-
Dijara - Pranešimai: 48
- Augintiniai:
Jau buvau žiūrėjusi plunksnos.lt, bet ten turi tik vien ankštinių mišinį, aš tokio nenoriu ir papūgai mano nepatinka. Labai jau mažas pasirinkimas ten.
-
Dijara - Pranešimai: 48
- Augintiniai:
šilainiu turguje (ten kur sodinukais prekiauja prie iejimo )yra veterenarine vaistine turi daiginuku
- skripka
- Augintiniai:
Parejo musu uzsakymas laiminga Kuke isbande makaronus,lekste net islaize.dar spejom isbandyti ir laukiniu ryziu miksa,tai gal desimt min nejo nuvaryti nuo bliudelio.dabar jau knebineja Viena is zaisliuku dar gavom dovanele boosteri kazkoki,nespejau issiaiskinti.melyna pakuote.zodziu,labai patenkinti
-
- Augintiniai:
-
fubus - Pranešimai: 971
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių