Vanduo ir kiti gėrimai
dėl arbatos tai aš saviesiems kartais duodu silpnos ramunelių ar čiobrelių arbatos, savaime aišku be cukraus...Jiems labai patinka Beje duodu ne kelis lašiukus, o į girdituvėlę pripilu 50 ml silpnos arbatos (atvėsusios), o kitą dieną ja pakeičiu vandenuku, tai arbatą geria mieliau, bet gauna ne dažniau nei diena per savaitę...
na o dėl vandens, bent jau aš naudoju pirktini tą paprasta vandenį, nes iš krano duoti nesinori (mes ir patys jo negeriam, nėra jis geras, filtrų neturim), o ir virintas vanduo kažkaip man neatrodo, kad ypatingai gerai, juk tai "miręs" vanduo....Na čia mano nuomonė, kiti gal galvoja kitaip:)
na o dėl vandens, bent jau aš naudoju pirktini tą paprasta vandenį, nes iš krano duoti nesinori (mes ir patys jo negeriam, nėra jis geras, filtrų neturim), o ir virintas vanduo kažkaip man neatrodo, kad ypatingai gerai, juk tai "miręs" vanduo....Na čia mano nuomonė, kiti gal galvoja kitaip:)
- Blondi
- Augintiniai:
- Dgramune
- Augintiniai:
O kaip su arbatom banguotukams? Jau skaičiau, kad galima ramunėlių, čiobrelių, melisos. O ar galima raudonos, žalios ar juodos arbatos? Dar turime namie, kažkokių arbatų be sintetinių medžiagy, ten įeina visokios uogos, medžių žievė, kiaulpienių šaknys, raudonėlių žolė, gal tokią galima?
- brigitamis
- Augintiniai:
Žalios, juodos ir raudonos dažniausiai būna su dažikliais ir kvapikliais (sintetiniais). Geriau natūralios, vaistažolinės
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Savo paukstukams perku distiliuota vandeni, tikiuos taip vadinasi (stalo vanduo) , kadangi pati gyvenu Uk, o cia vanduo labai kietas ar koks net nezinau.. tad prisibijau pati ji gerti, o tuo labiau ir paukstukams duoti:)
-
Kriado - Pranešimai: 16
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių