Mityba
As pirkau gal ne is "zveries", is vaiku uzimtumo centro (atrodo taip vadinos tas gyvasis kampelis). Ten zverelius priziuri ir veisia ateinantis dedule. O nusprende man ji parduoti, gal del to, kad jam lakstyt kas kelias val. serti ji buvo per daug vargo.
Kukis buvo savo giminaiciu isvarytas is lizdo ir plikai ispesiotu pakausiu. Nezinau kiek tiksliai papugai buvo laiko, bet jau normaliai apsiplunksnaves. Tai tas dedule ji maitino is svirksto trintu kiausiniu. ta pati dariau ir as. Tryniau kiausini, truputi pasmulkindavau kreidos, ir maitindavau taip. Ilgokai abu kankinomes kol jis ismoko lesti
Niekaip nenorejo priprasti prie kruopu, saukdavo kol kiausinio negaudavo
Sitoj foto pirmos dienos namie ir matosi, kad puse kuodo nera, ten plike is virsaus sviete:
O cia yra filmukas kaip Kukis reikalaudavo kiausinio, zinojo, kad tam indely laikau
http://s23.photobucket.com/albums/b361/ ... I_1805.flv
Kukis buvo savo giminaiciu isvarytas is lizdo ir plikai ispesiotu pakausiu. Nezinau kiek tiksliai papugai buvo laiko, bet jau normaliai apsiplunksnaves. Tai tas dedule ji maitino is svirksto trintu kiausiniu. ta pati dariau ir as. Tryniau kiausini, truputi pasmulkindavau kreidos, ir maitindavau taip. Ilgokai abu kankinomes kol jis ismoko lesti

Sitoj foto pirmos dienos namie ir matosi, kad puse kuodo nera, ten plike is virsaus sviete:

O cia yra filmukas kaip Kukis reikalaudavo kiausinio, zinojo, kad tam indely laikau

http://s23.photobucket.com/albums/b361/ ... I_1805.flv
- gitulia
-
kukushka - Pranešimai: 1759
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Seneg, as kadangi irgi buvau visai zalia, tai dariau taip kaip moke tas zmogelis, bet po keliu dienu pastebejau, kad ir is rankos ima ta kiausini, tai meciau svirksta i sali, bet va su grudu valgymu ilgai vargau.
Mano kiaulinas "peruanas"
O ko taip ilgai lauksi to rekso ar tedzio, galima ir daug greiciau susiorganizuot. Is kokio tu miesto, galeciau gal pagelbet su greitesniais terminais jei reikia 
Mano kiaulinas "peruanas"

- gitulia
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias