Žalumynai
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Is paprasciausio maistelio,kur sveriamas buna banguotukams ir dar nuo soru kekiu sviesiu ir tamsesnes kur buna.Uzaugo labai grazios,aukstos,tik vejas ir lietus prilankste prie zemes,tai tada vistos uzmate ir aplese ir zvirbliai pasidarbavo.O is pradziu labai graziai visa lysve atrode.Bet vistiek dar daug liko,va tokiu puoksciu gal 6-7 tikrai.Sesiu ir kitamet.
O va kukuruzu turiu daug,bet siemet maniskiai kazkodel nelesa![pikta :@](./images/smilies/angry.gif)
O va kukuruzu turiu daug,bet siemet maniskiai kazkodel nelesa
![pikta :@](./images/smilies/angry.gif)
-
- Augintiniai:
Super puokštė, Munex!!
Kukūruzą keičiu kas antrą dieną, nes maniškiai tiek dideli, tiek maži lesa kaip turi būt..![:): :):](./images/smilies/smiley.gif)
![Bravo BRAVO](./images/smilies/appl.gif)
Kukūruzą keičiu kas antrą dieną, nes maniškiai tiek dideli, tiek maži lesa kaip turi būt..
![:): :):](./images/smilies/smiley.gif)
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Sveiki
,
Kažkaip niekur neradau, ir nežinojau kur parašyt, tai čia paklausiu: kada sėjat soras kas augina ir kaip sėjat — tankiai ar rečiau? Aš pernai buvau pasėjęs pavasarį, bet gal truputį pavėlavau, nes ne visai sunokti spėjo, o baltųjų sorų kol sunoko tai teko laukt man atrodo iki lapkričio vidurio. Iš anksto dėkoju už atsakymus![Smile :)](./images/smilies/smile4.gif)
![bye :bye:](./images/smilies/bye.gif)
Kažkaip niekur neradau, ir nežinojau kur parašyt, tai čia paklausiu: kada sėjat soras kas augina ir kaip sėjat — tankiai ar rečiau? Aš pernai buvau pasėjęs pavasarį, bet gal truputį pavėlavau, nes ne visai sunokti spėjo, o baltųjų sorų kol sunoko tai teko laukt man atrodo iki lapkričio vidurio. Iš anksto dėkoju už atsakymus
![Smile :)](./images/smilies/smile4.gif)
-
Phonto - Pranešimai: 255
- Augintiniai:
As sejau kaip ir visas kitas darzoves,mazdaug geguzes pirmom dienom,visos suspejo sunokt.O sejau paprasciausiai,paberiau i eilute ir tiek,tankokai gavosi,bet kai stiprus vejas,o jos aukstos uzauga,tai net geriau tankiau,ne taip isgula.
-
- Augintiniai:
Dėkoju
.
Aš pernai sėjau ne į eilutę, bet panašiai kaip žolę tokį plotelį
. Kadangi tankiai gavosi, tai užaugo vidury labai glebnos ir net nežydėjo didžioji dauguma, buvo tik didelė žolė
. Šiemet tada reiks eilutėn bandyt ir/arba rečiau sėt, arba praretint kai sudygs
.
![yes4 :yes4:](./images/smilies/yes4.gif)
Aš pernai sėjau ne į eilutę, bet panašiai kaip žolę tokį plotelį
![Big smile :D](./images/smilies/grin.gif)
![:pozor: :pozor:](./images/smilies/pozor.gif)
![hmm :hmm:](./images/smilies/m1712.gif)
-
Phonto - Pranešimai: 255
- Augintiniai:
As i lysve sejau eilutemis,bet tos eilutes gana tankiai,viena nuo kitos gal mazdaug per sprindi ir per visa lysveles ploti gavosi 3 eilutes.
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias