Sausi sėklų mišiniai
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Apsidziaugiau pamaciusi va kokia pakuote maistelio,firma gera,kaina nemaza,tai galvoju geras ir daiktas, ciupau daug negalvodama,bet teko nusivilti,nes ten pagrinde biskvitai ar kazkas,ko maniskiai nelesa
issirenka tik tas baltas seklytes(ten lyg saulegrazos),kazkaip mazai vilciu kad pripras viska lesti.

-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
va tai tau.. gal pripras prie tų biskvitų.. būna ne iškart lesa. Plius, gal galima pabandyt juos sušlapinti?
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Nu kad ne,slapias maistas tolygu fu kaka ir pan.
,is slapiu tik daiginukai eina,visa kita ne
.Bandau siulyti visokiais budais ir pati"valgau"
gal pabandys.

-
- Augintiniai:
Man įdomu kokia turėtų būti banguotųjų papūgėlių sauso lesalo sudėtis. Kiek procentų lesale turi būti baltymų, riebalų ir skaidulų?
Galbūt kažkas žinot? Nes internete informacijos neradau.

- brigitamis
- Augintiniai:
Laba diena visiem papugu seimininkam, norejau paklausti kokiu maistu savo papugeles maitinant? Pvz viena pakote, vitakraft australian 750g. Kiek laiko uztektu papugelem sulesti sita pakote ?
Galvoju jau ilga laika apie Nimfas, kadaise buvau aigines papugas bangotasias, o dabar taip pakerejo sie pauksciai
tai niekaip minciu negaliu atplesti apie jos tai idomu del mitibos kiek jie gali sulesti jiem skirta maista.
Galvoju jau ilga laika apie Nimfas, kadaise buvau aigines papugas bangotasias, o dabar taip pakerejo sie pauksciai

-
Saullius - Pranešimai: 67
- Augintiniai:
Atsakysiu tiek,kad vien sauso maisto neuzteks,reikia daiginuku,darzoviu,vaisiu,mineralu,kalcio,vitaminu...Yra tam skirtos temos,siulyciau pasiskaitysi daugiau 

-
- Augintiniai:
aciu bent tiek
na man svarbu nes tikrai nesinoretu kad butu maitinamos blogai kad neprituktu jom maistuko nes ziuriu rimtai i tai 

-
Saullius - Pranešimai: 67
- Augintiniai:
Norėjau pasimoėti dėl lesalo, maniškis pripratęs prie pigaus lesalo iš po senųjų šeimininkų. Pas mane ėmė lesti tik šį lesalą.

Buvau nupirkusi Vitakraft, bet ten buvo, kaip aukščiau minima biskvitai. Nusipikrdavau ir maišydavau su tuo pigesniu, bet tą Vitakraft išmesdavo, kitą kažkokį pirkau irgi tas pats. Kažkaip pagal kainą žiurint į tą lesalą, kurį jis lesa, tai jis nekoks...
Na žinoma perku ir vitaminus, ir kraideles, smėliuką turi, gardėsius, gauna vaisių ir t.t. Bet man norisi jam duoti geresnį lesalą, ką galėtumėte jūs patarti, dėl to lesalo, gal jis nėra toks blogas? 

Buvau nupirkusi Vitakraft, bet ten buvo, kaip aukščiau minima biskvitai. Nusipikrdavau ir maišydavau su tuo pigesniu, bet tą Vitakraft išmesdavo, kitą kažkokį pirkau irgi tas pats. Kažkaip pagal kainą žiurint į tą lesalą, kurį jis lesa, tai jis nekoks...

-
Maksas1 - Pranešimai: 130
- Augintiniai:
Sveiki. Ar kas bandėt tokį dalyką?
http://plunksnos.lt/katalogas/papugu-maistas-lafebernutriberries-nimfoms/
Ar kapoja papūgos jį?
http://plunksnos.lt/katalogas/papugu-maistas-lafebernutriberries-nimfoms/
Ar kapoja papūgos jį?
- Konstantin
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių