Daržovės
Žalios lapinės tai visokiausi kopūstiniai (pvz. brokoliai), salotos (pvz. cikorija) šakninių daržovių lapai (pvz. morkų), šiaip žolytės (pvz. kiaulpienė)...
Gitulia, tikrai su tokiu racionu toli "nevažiuosit"
Gitulia, tikrai su tokiu racionu toli "nevažiuosit"
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
na su lapiniais tai pas mus nelabai Ema kas ryta ish darzoviu gauna pekino kopustu, pomidoru ir agurku, kartais cukinija o vakare vaisiu gauna- obuoliuka , mandarina ar pan. Taip paivairinimui suvalgo varshkytes ar jogurtuko, sulciu ishgeria o toliau sausas maistukas...retkarciais kukuruzu burbuoliu nuperku kai randu arba treshniu kokiu ir kivius labai megsta. Tai labai laukiam daiginto maistuko, nes pupeliu ir zirneliu visokiu ji pakest negali Beje, dar esu uzsaldziusi nuo vasaros ankstiniu zirneliu, tai irgi kartais duodu, bet kazin ar juose vitaminu beliko...
ziema su vitaminais sunku, nes parduotuvines darzoves nelabai tu vitaminu turbut turi shiuo metu...
ziema su vitaminais sunku, nes parduotuvines darzoves nelabai tu vitaminu turbut turi shiuo metu...
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
aš irgi skaičiau, kad daug špinatų negerai, bet kartais duodu jaunučių lapelių. Ne visi mano paukščiai vienodai juos mėgsta, labiausiai Šelmė ir Ūkas. aukse, nežinau, kaip parduotuvėse, bet Vilniuje tai turguje jų būna - turėtų būt ir Kaune.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Shpinatus esu pirkus ir Rimi ir Maximoj, dazniausiai ju buna visur Ema tai nepasakychiau kad megsta-tik paragauna, bet aš pati juos megstu
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių