Rėkia
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
50 pranešimai(ų)
• Puslapis 5 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Man atrodo taip nebūna, kad jei porelė tai visai nerėks. Mano rėkdavo abu kai paukščius pamatydavo per langą, daugiau nelabai Abu užsiėmę, kažką veikia.. ir pan. Ir kai inkilas kabėjo tai labiau balselius rodė ir giesmeles traukė, kol neatsirado kiaušiniai. Bet kaip sakė, tai tikrai porelė palyginus su vienu paukšteliu, kuris nerankinis, tikrai gali būt mažiau rėkimo, o giesmių daugiau. Mano Kokis poroje tikrai daugiau gieda nei rėkia...
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
na tada gal ir verta pagalvoti apie patele... ir jam linksmiau bus, ypac kai nuo rundens reciau namie busiu, tai bent draugija turetu o gal imanoma ji atpratint nuo rekimo is pacio ryto? gal tamsoj uzdaryt nakciai, kad ilgiau pamiegotu?
- diana258
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Aš dengiu kai einu miegoti , bet anksti atidengiu
Paskutinį kartą redagavo Rodnega 2011.07.10 14:53. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Na jei tik iš ryto kažkiek pabus tamsoje, tai nieko blogo nematau. Juk ir nakty tamsu, o rytas tiesiog vėlesnis būtų, gal vakaras ilgesnis, juk šviesas degam vakarais.
-
- Augintiniai:
tai kad ir as ji uzdengiu visada kai jau pradeda nervuotis, pykt, nes miegot jau nori, tai tada rekia ko nepridengiu. bet ir uzdengtas ryte pradeda cypaut, rekt, o ypac jei lauke varna isgirsta
- diana258
- Augintiniai:
Jeigu rėkia išgirdęs ar pamatęs paukščius už lango,tai vadinasi jam tikrai draugijos reikia .Bent jau man taip atrodo .
-
Vygintas - Pranešimai: 1422
- Augintiniai:
na tada reik mastyt ir tartis su seima del pateles. tik nezinau ar nebus pries tokia ideja jau ir vieno uztenka, visur jo pilna
- diana258
- Augintiniai:
Po banguotukės mirties viena likusi jos draugė banguotukė irgi šaukiasi draugės. Graudu net klausytis. Tai visai kitoks čiulbėjimas, negu anksčiau. Bet gerai, kad žakutis Kikis yra. Jis "pasikalba" su ja. Moka jos balsu čiauškėti. Taip jis ją nuramina. O jau galvojau ir aš pirkti draugą. Ilgai abejojau ką pirkti: ar mergytę ar berniuką. Nes jos abi buvo mergytės. Bet Kikis užpildė tuštumą ir nebepirkau nieko.
-
sunra_sun - Pranešimai: 481
- Augintiniai:
50 pranešimai(ų)
• Puslapis 5 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 55 svečių