Vidurių užkietėjimas
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
16 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Nieko aš čia nesidžiaugiu. Ir labai rimtai pergyvenu dėl Kikos. Tiesiog dabar jau suprantu, kad atvejis nestandartinis ir man pačiai reikės su juo aiškintis. Galvojau, gal kas su panašiomis situacijoms buvo susidūres, bet panšu, kad ne.
O dėl vidaus organų, tai man baisiausia ir yra.
Aš gal čia truputi grubiai atskau, bet labai dėkui aukse, žiauriai pergyvenu, tai ne visuomet gal valdaisi.
O dėl vidaus organų, tai man baisiausia ir yra.
Aš gal čia truputi grubiai atskau, bet labai dėkui aukse, žiauriai pergyvenu, tai ne visuomet gal valdaisi.
-
KIKUTEKU - Pranešimai: 712
gal galite pasakyti ka daryti kai papuga labai sunkiai kakoja, as galvoju kad tai nuo kiausiniu dejimo, nes labai sunkiai deda. Ka man daryti ar kreiptis pas veterinara ar dar galiu kaip nors isgyditi ?
- Dručkis
Dručki, gali būti užstrigęs kiaušinis, tai labai rimta, vežk pauktį pas veterinarą. Ir šitą temą pasiskaityk http://www.paukstis.lt/forumas/viewtopic.php?t=663
Paskutinį kartą redagavo sailor 2009.01.28 15:16. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
16 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 69 svečių